Lastbilchaufförer till lördagsjobb sökes!

Information om uppdraget

Nu söker vi dig som är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill arbeta extra på lördagar senare i höst! Är du en engagerad och serviceinriktad lastbilschaufför? Då har vi jobbet för dig!
Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbeta som konsult hos en av våra kunder i Malmö. Vi erbjuder dig ett fritt arbete med stort ansvar hos ett väletablerat företag.

Arbetet består av att:
- Distribuera post och paket till kunder i och runtom Malmö med lastbil
- Ansvara för att lasta och lossa gods

Första arbetspasset kommer att vara 25 november. Arbetstiderna kommer vara lördagar, 07.30-11.00. Vi ser långsiktigt på uppdraget där det för rätt person finns möjlighet att jobba extra även under veckorna framöver samt upp mot heltid under lov och ledigheter.

Kunskaper för uppdraget

Det är ett krav att du har C-körkort, digitalt färdskrivarkort och yrkeskompetensbevis. ADR intyg är meriterande, men inget krav.

Vidare känner du dig trygg i din körning och i att träffa nya människor. Vi ser att du klarar av att ge god service i en stressig miljö. God fysisk form, stresstålighet, samarbetsvilja och engagemang är viktiga egenskaper för detta uppdrag.

Är du den vi söker? Ansök då redan idag via www.studentconsulting.se. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se