Lagerpersonal på heltid sökes till kund i Borås

Information om uppdraget

Vill du jobba inom lager? Har du erfarenhet av plock & pack och kan börja arbeta omgående?
•Då har vi jobbet för dig!
StudentConsulting söker för kunds räkning lagerpersonal inom plock & pack av kläder och heminredning. Vår kund är ett modeföretag som har en del av sin verksamhet centralt i Borås.
Att arbeta på lager kan vara fysiskt krävande och det gäller att vara alert och effektiv, varför du bör ha bra fysik och inte ha några problem med att jobba under tidspress. Du är en teamplayer och vill sätta upp egna mål för varje arbetsdag. Flexibilitet och noggrannhet värdesätts högt liksom vikten av att vara engagerad och stresstålig.

Dina arbetsuppgifter:
-Plock & pack
-Eventuellt returhantering

Uppdraget innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta hos vår kund som konsult. Uppdraget är på heltid och arbetstiderna kan variera mellan dag och kväll, mån-fre.Vi ser gärna att du kan arbeta skift.
Anställningen är en visstidsanställning.
Vi kommer ha löpande intervjuer och uppdraget startar inom kort, så vänta inte med din ansökan.

Kunskaper för uppdraget

Din profil:
-Gymnasiekompetens
-God fysik
- Förmåga att snabbt se logiska samband och ha ett gott siffersinne.
-Är organiserad, strukturerad och noggrann.
- Du ska kunna arbeta över jul och nyår de dagar kunden har öppet.

Som person är du arbetsvillig och tvekar inte att hugga i om det behövs. Du är flexibel, stresstålig och har en positiv inställning. För att passa för denna tjänst inom lager ska du trivas med att arbeta i ett högt tempo.

Lagererfarenhet är inget krav men är meriterande.
Körkort är meriterande.

Känner du igen dig? Sök redan idag på www.studentconsulting.se

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se