Lagerarbetare sökes för heltidsuppdrag i Uppsala

Information om uppdraget

Är du en noggrann och effektiv person som söker nya utmaningar hos en spännande uppdragsgivare? Trivs du dessutom i en roll där du får ta mycket eget ansvar? Då har vi uppdraget för dig!
För kunds räkning söker vi nu en lagerarbetare med arbetslivserfarenhet inom lager/logistik till kundens lager i Uppsala. Du kommer ingå i ett stort team som tillsammans arbetar med att plocka och packa slutprodukter för slutkunder. Arbetsuppgifterna kommer innefatta packning samt förbättringsarbeten inom sektionen. Arbetet kräver att man kan hålla ett högt tempo och vara mycket noggrann då man behöver kontrollera mycket siffror.

Arbetstider kommer att vara under dagtid. Tillsättning sker snarast och uppdraget kommer att påbörjas omgående. Tjänsten är en visstidsanställning på heltid med chans till förlängning.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som kan kombinera noggrannhet med effektivitet. Du ska vara prestigelös, samarbetsvillig och flexibel. Du är ansvarsfull och bidrar gärna till en positiv stämning på arbetsplatsen. Du har ett driv att arbeta och strävar alltid efter att göra ditt bästa på arbetet. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har arbetat inom lager/logistik tidigare. Det är meriterande om du även har truckkort och en påbörjad eller avslutad utbildning inom logistik, dock inget krav.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se