Lagerarbetare sökes för deltidsuppdrag i Segeltorp

Information om uppdraget

Är du en driven och alert person som vill arbeta deltid på lager i samband med studier eller annat arbete? Då har vi jobbet för dig!
Vi på StudentConsulting söker nu en lagerarbetare till vår kund i Segeltorp. Kunden är en av världens största tillverkare av glas och glasprodukter och tillverkar glas för arkitekter och byggbranschen, till bilindustrin samt tekniskt glas.

Arbetsuppgifterna kommer vara varierande lagerarbete från truckkörning till plock. Arbetstiderna är förlaggda måndag-fredag kl. 07.00-12.00.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och uthyrd som konsult till vårt kundföretag som är stationerat i Segeltorp. Vi arbetar löpande med intervjuer och urval.

Kunskaper för uppdraget

För att vara aktuell för tjänsten är du studerande alternativt har en annan huvudsakling sysselsätning. Vidare är du som söker en driven och målinriktad person som inte är rädd för att ta i när det behövs. Du tycker om att arbeta både strukturerat och i ett högt tempo samt är en lagspelare. Det är meriterande med lagererfarenhet. Truckkort är ej ett krav för tjänsten.

Kom ihåg att ett utförligt och uppdaterat CV på vår hemsida ger dig större chanser till en anställning!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se