Untitled Document
Löneadministratör/Ekonomiassistent till internationellt läkemedelsföretag

SW söker för kunds räkning en ansvarstagade och prestigelös Löneadministratör/Ekonomiassistent. Kundföretaget är ett väletablerat och internationellt läkemedelsföretag med kontor i Kista. Som Löneadministratör/Ekonomiassistent kommer du att hantera löner i samarbete med extern lönebyrå samt kommer du att hantera viss ekonomi/redovisning. Du är en del av en ekonomiavdelning bestående av 4 personer, 1 Redovisningschef, 2 Redovisningsekonomer samt 1 Löneadministratör/Ekonomiassistent. Tjänsten är ett konsultuppdrag med uppdragstiden i början av augusti – 2017-12-29. För rätt person finns chans till förlängning.Tjänstebeskrivning

I rollen som Löneadministratör/Ekonomiassistent kommer du vara en del av ekonomiavdelningen. Som Löneadministratör ansvarar du för lönehanteringen i samarbete med extern lönebyrå och som Ekonomiassistent hanterar du leverantörsreskontra. Du tar fram löneunderlag till lönebyrån och är sedan behjälplig med att läsa in och bokföra lönefiler i kundföretagets affärssystem. Du välkomnas till en modern, internationell och öppen arbetsplats där man hjälps åt på ekonomiavdelningen.Du kommer exempelvis att:  • Löneadministration – Cirka 100 tjänstemannalöner
  • Kontakt med lönebyrå
  • Frånvarohantering
  • Kontakt med chefer och medarbetare
  • Behjälplig med leverantörsreskontra samt bokföring av lönerelaterade uppgifter


Det här är tjänsten för dig som har arbetat med löner och löpande bokföring sedan tidigare. Du får visa vad du går för på ekonomiavdelningen hos ett väletablerat och internationellt läkemedelsföretag som vill fortsätta utvecklas tillsammans med dig!Lämplig bakgrund

Vi söker dig som har studentexamen från gymnasiet. Vi ser gärna att du genomfört eftergymnasiala studier inom ekonomi eller lön. Vi söker dig som har arbetat inom löneadministration och löpande bokföring sedan tidigare. Du har systemvana samt är lättlärd i ekonomi/affärssystem. Du har god datavana samt goda kunskaper i Officepaketet. Du är flytande i såväl svenska som engelska i tal och skrift.Som person är du noggrann och gillar siffror. Du är prestigelös och trivs i en varierad vardag med högt som lågt. Du är ansvarstagande och fungerar utmärkt i självständigt arbete samtidigt som du är en positiv teamplayer.


Viktig information

Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SW. Uppdragstiden är i början av augusti – 2017-12-29. För rätt person finns chans till förlängning. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Simon Jordal, 08-407 55 68.Konsult hos SW
Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! 


Om Oss+

Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag med mänskligt fokus och ett nyfiket engagemang! Du ska anlita oss för att vi känner den du söker. Vi frågar därför vet vi.

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.

Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vi frågar därför vet vi. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer rätt person att arbeta på rätt plats och då kommer alla att lyckas.Ansök nu!

Löneadministratör/Ekonomiassistent till internationellt läkemedelsföretag !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

. .

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Användarvillkor som gäller när du använder vår webbplats.

Jobbrekommendationer