Löneadministratör sökes på vikariat till StudentConsulting!

Information om uppdraget

Vi söker en löneadministratör som brinner för lönefrågor och administration!
Varje dag ger vi på StudentConsulting unga människor möjligheten att möta arbetslivet. Vår uppgift är viktig och det arbete vi bedriver kräver ett genuint engagemang och teamwork. På StudentConsulting strävar vi efter enkelhet, vilket vi tror är en grundsten för att uppnå goda resultat. För rätt person finns oanade utvecklingsmöjligheter i ett tillväxtföretag som StudentConsulting.

Vår centraliserade ekonomiavdelning är en av våra viktiga stödfunktioner. Vi söker en löneadministratör på vikariat med placering i Stockholm.

Kunskaper för uppdraget

Arbetsuppgifterna innefattar:

• Löpande löneberedning för våra bolag.
• Administration av pension, frånvarohantering, utläggsredovisningar, skatteberäkning, arbetsgivarintyg etc.
• I övrigt förekommande arbetsuppgifter på en löneavdelning.

Arbetstider är kontorstider, 08:00-17:00 måndag - fredag.
Lön: månadslön enligt överenskommelse.

Vi söker en löneadministratör med antingen några års arbetslivserfarenhet eller med en utbildning inom löneområdet. Du brinner för löneadministration och administration. Några års relevant arbetslivserfarenhet och/eller en utbildning inom lön, gärna en KY-utbildning är ett krav.

För tjänsten är erfarenhet av arbete i Hogia Lön Plus och Hogia Personal starkt positivt. Att du har goda kunskaper i Excel är en förutsättning. För att trivas hos oss ser vi att du är noggrann, stresstålig och snabblärd. Det är viktigt att du fungerar bra i team då du kommer ha ett nära samarbete med dina kollegor. Som person är du engagerad och driven att ta stort ansvar för din arbetsinsats.

Du kommer att vara placerad på vårt kontor i Stockholm. Tjänsten är ett vikariat för en av våra kollegor som är föräldraledig. Vikariatet sträcker sig till 2018-09-30, är på 100 % och kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt person, därför sker urval och intervjuer löpande. Kom ihåg att ett utförligt och genomarbetat CV ökar dina chanser i urvalsprocessen.

Är det dig vi letar efter? Brinner du för att skapa jobb för unga? Vi håller intervjuer löpande så ansök redan idag!

Vid frågor kring tjänsten vänligen kontakta Kristoffer Göthberg via vår växel på telefonnummer 020 360 370.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi söker nästan ständigt nya viktiga kollegor som vill bidra till vårt team och det finns en mängd olika utmanande och intressanta befattningar i vår verksamhet. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se