Lärarstudent i Stockholm? Vi erbjuder dig att jobba extra som lärare!

Information om uppdraget

Söker du ett extrajobb som ökar din arbetslivserfarenhet inom din utbildning och där du själv som student kan bestämma när, var och hur mycket du vill arbeta?
Vi söker Dig som studerar till lärare inom förskola, skola och vuxenutbildning som vill arbeta för vår kunds högrenommerade skolor!

I samarbete med JENSEN Education erbjuder vi ett givande och utvecklande extraarbete som lärare i deras skolor. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men får möjligheten att arbeta med undervisning mot JENSEN elever i klassrummen.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som studerar till lärare mot förskola och skola och brinner för undervisning och har ett stort engagemang för barn och ungdomars utveckling.

Vill du veta mer om tjänsten och hur du kan kombinera detta jobb tillsammans med dina studier är du varmt välkommen att kontakta Johanna Ingels, tel. 010-122 45 86

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se