Lärare till El- och energiprogrammet sökes
Job Description

Information om uppdraget

Vi söker nu 2 lärare till el- och energiprogrammet på Björknäsgymnasiet i Boden.
Din främsta uppgift blir att undervisa elinstallation med närliggande kurser.
Vi söker i första hand efter dig som har allmän behörighet samt är behörig lärare och har kunskap i att utbilda elever till installationselektriker.

I andra hand söker vi dig som arbetar som elektriker/elinstallatör, har några års allsidig erfarenhet från branschen och vill bli yrkeslärare. Vi önskar i så fall att du vill vidareutbilda dig till yrkeslärare under tiden du arbetar.
Du ska ha kompetens att utföra arbete med starkström.

Den ena tjänsten är på heltid tillsvidare, den andra tjänsten är en tidsbegränsad anställning, båda med start HT-17.
Du kommer bli anställd av Bodens kommun.

Kunskaper för uppdraget

Du kommer att ingå i ett av skolans arbetslag och ha ett nära samarbete med programrektor och arbetslag. Ditt arbete som lärare hos oss kräver att Du i teori och praktik är väl förtrogen med skolans styrdokument. Arbetet ställer också höga krav på samarbetsförmåga och kräver en kunskap om hur en helhetssyn leder till att alla elever får framgång i sina studier.

Om detta låter som en intressant tjänst för dig, besök länken nedan och ansök redan idag!

http://www.offentligajobb.se/jobad/l%C3%A4rare-el-och-energiprogrammet-bj%C3%B6rkn%C3%A4sgymnasiet_boden-norrbottens-l%C3%A4n-sverige_fa922b47-cbd0-4d2c-83e0-b485af905664

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.
Björknäsgymnasiet ligger centralt i Boden med närhet till allt från naturområden, ishall, fotbollsplan, vatten, bad, kulturområde och stadskärna. Detta skapar möjligheter till ett aktivt lärande men också hälsofrämjande.