Kvällsjobb för studenter

Information om uppdraget

Vill du ha ett aktivt extrajobb att kombinera med dina studier? Då har vi uppdraget för dig!
Till vår kund i Hallsberg söker vi nu brevsorterare på kvällstid. Arbetstiderna är vanligtvis måndag till fredag 18:30 – 22:15 och du förväntas kunna hoppa in och jobba med kort varsel.

I arbetet med brevsortering jobbar du både manuellt och med maskiner. Du kommer att ingå i en pool med ett flertal studenter.

Tjänsten är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av oss på StudentConsulting och arbeta uthyrd till vår kund i Hallsberg. Tjänsterna tillsätts så snart vi hittat rätt personer och vi ser långsiktigt på din anställning.


Kunskaper för uppdraget

VI SÖKER DIG SOM:
- är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Detta är ett krav och vi kan inte gå vidare med sökande som ej uppfyller det.
- har möjlighet att ta dig till och från arbetsplatsen i Hallsberg, antingen med bil eller att du bor i Hallsberg.

Som person är du strukturerad och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är flexibel med såväl studier som möjlighet att hoppa in på kort varsel. Låter detta som något för dig? Sök tjänsten redan idag, vi arbetar löpande med rekryteringen.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se