Kundtjänstmedarbetare till Staples i norska språket!
Job Description

Information om uppdraget

Brinner du för att ge god service och trivs med att arbeta i ett högt tempo? Har du god förstålelse inom norska språket?
Då kan vi ha jobbet för dig hos Staples i Borås!
Nu söker vi för kunds räkning dig som vill arbeta som kundtjänstmedarbetare hos vår kund Staples i centrala Borås. Vi söker dig som brinner för att ge god service över telefon och som trivs med att jobba i ett högt tempo. Som person behöver du ha skinn på näsan och kunna vara flexibel.
Arbetsuppgifterna består av att hantera kundtjänstärenden över telefon samt mail. Du kommer vara anställd av Student Consulting men arbeta som uthyrd konsult till Staples. Arbetstiderna är kontorstider, kl. 8-17. Lön enligt avtal. Tjänsten är på heltid och är en provanställning på sex månader.
Vi vill gärna att du ska kunna starta v28 alternativt v32 och du inleder din anställning med 2 veckors utbildning hos kund.
Vi har löpande intervjuer, så tveka inte utan sök redan idag!

Kunskaper för uppdraget

Som person drivs du av att sätta kunden i fokus och tycker om att arbeta under ett högt tempo då det stundtals kan vara mycket att göra. Du är engagerad, ansvarsfull och gillar att jobba i team. Du bör ha ett intresse för språk. Erfarenhet av kundtjänstarbete och är meriterande, men inget krav.
För att vara aktuell för uppdraget krävs det att du har god förståelse i norska språket, både tal och skrift. Du har vana av arbete i PC-miljö samt goda kunskaper i MS Office-paketet. Stämmer dessa egenskaper och kunskaper in på dig? Sök tjänsten redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!