Kundtjänstmedarbetare till Helsingborg sökes!

Information om uppdraget

Vill du arbeta inom kundtjänst/kundsupport hos ett expansivt företag i Helsingborg? Då har vi jobbet för dig!
För kunds räkning söker vi nu dig som brinner för service och som vill ta ett tydligt ansvar och överträffa kundens förväntningar!

Som kundtjänstmedarbetare hjälper du kunden tillrätta genom att svara på frågor via inkommande samtal och mail. Frågorna handlar om leverans, service, information m.m. Vi söker dig som är ansvarfull med stort kundfokus, och som vill arbeta med kundtjänst över telefonen och ha din positiva inställning som främsta arbetsredskap.

Arbetstiderna är kontorstider. Tjänsten beräknas tillsättas i oktober. Uppdraget innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta hos vår kund som konsult. Provanställning på 6 månader som konsult tillämpas, för rätt person finns möjlighet till vidare anställning hos kundföretaget.

Kunskaper för uppdraget

Du som söker är stresstålig, engagerad, framåt och serviceinriktad. Du har en positiv utstrålning, är självgående och är van att fatta snabba beslut. Du har en grundläggande IT-förståelse och datorvana. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från försäljning och kundservice över telefon. Vidare är du en person som är kommunikativ och målinriktad som alltid strävar efter bästa resultat. Är du vår nästa kundtjänstmedarbetare? Du är i så fall välkommen att skicka in din ansökan redan idag, tjänsten kommer att tillsättas när vi har funnit en lämplig kandidat. Sökord: kundservice, service, sälj, inredning.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se