Kundtjänstmedarbetare till framtida uppdrag
Job Description

Information om uppdraget

Vi söker just nu serviceminded personer som vill arbeta inom kundtjänst! Våra kunder är verksamma inom flera olika branscher, och vi har tjänster inom sälj, service och teknisk support. Vill du ha ett fartfyllt arbete?
StudentConsulting söker nu för våra kunders räkning kundtjänstmedarbetare och supportmedarbetare för framtida uppdrag. Vi arbetar med såväl stora som små företag där du kan utvecklas!

Vi söker främst dig som vill arbeta heltid, längden på uppdragen kan variera. Uppdragen kan gälla såväl konsulttjänster där du blir anställd av oss på StudentConsulting som direktrekryteringar där du blir anställd av kund. Arbetstid är generellt vanliga kontorstider, men även kvällstid och helger förekommer. Start för olika uppdrag sker löpande under sommaren och hösten 2017.

Kunskaper för uppdraget

För att bli aktuell för rollen krävs att du har:
- Gymnasiekompetens
- Goda datorkunskaper samt kunskap i Microsoft Office-paketet
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande med kunskaper i övriga nordiska språk då det även kan förekomma andra språkrelaterade uppgifter. Det är även ett stort plus om du har erfarenhet från kundtjänst, teknisk support eller annan roll där telefonen och datorn varit huvudsakligt verktyg i arbetet sedan innan.

Du trivs i rollen om du är kommunikativ, lösningsfokuserad och har lätt för att ta till dig ny information. Ett tidvis högt tempo och en vardag i utveckling och förändring gör att du som är flexibel passar in hos våra kunder. Du kommer att bli en del av en större grupp och arbetet kräver att du tillsammans med dina kollegor arbetar över gränserna vid behov.

Är det dig vi söker? Ansök redan idag då vi rekryterar löpande och kommer tillsätta tjänsten så fort rätt kandidat har hittats. Vi ser fram emot din intresseanmälan!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!