Kundtjänstmedarbetare sökes omgående till servicecenter!

Information om uppdraget

Tycker du om att ge god service och hjälpa kunder och kollegor på bästa sätt? Är du flexibel och vill få en fot in i arbetslivet? Läs då vidare!
Vår kund är konsultleverantör och erbjuder företag de främsta konsulterna inom många kompetensområden varav de största områdena är systemutveckling, infrastruktur och projektledning. Vår kund har inte egna konsulter anställda utan samarbetar med erfarna, kompetenta och specialiserade konsulter, ofta från mindre konsultföretag. De har verksamhet i alla de nordiska länderna och kontor i flera av Sveriges större städer.

Just nu söker vår kund en kundtjänstmedarbetare som kommer att arbeta i ett härligt team. Arbetet innebär att man besvarar frågor via mail och telefon från konsulter, kunder och intern personal angående allt från fakturafrågor och utlägg till tidsrapportering.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Uppdraget är långsiktigt med goda chanser till övertag av kund. Tjänsten inleds med en introduktion. Företaget sitter i fräscha lokaler i centrala Stockholm. Vanliga kontorstider tillämpas på arbetsplatsen.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har minst en gymnasial utbildning. För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du finns tillgänglig omgående. Det är meriterande om du tidigare har arbetat som inom kundtjänst eller administratör. Det är även meriterande om du kan danska norska eller finska. Det är viktigt att du är flexibel. Som person är du noggrann, strukturerad, ambitiös och ansvarstagande. Du bör ha datorvana och grundläggande IT- förståelse samt är lättlärd. Låter detta som något för dig? Sök idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se