Kundtjänstmedarbetare i norska språket sökes till välkänt modeföretag!

Information om uppdraget

Pratar du flytande norska? Då har vi jobbet för dig! StudentConsulting söker nu fler kompetenta kundjänstmedarbetare till vår kund i Borås.
Arbetsplatsen ligger i centrala Borås och du kommer att jobba i ett team tillsammans med andra kundtjänstmedarbetare med olika språkkompetens. Arbetstiden är förlagd på både dagtid, kvällar och helger, så du behöver vara flexibel med hur du kan jobba.

Dina arbetsuppgifter är kundtjänstarbete på norska främst via mejl, men även telefon kan förekomma.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till kund som konsult. Tjänsten är på 100%. Vi ser det långsiktigt och för rätt person så finns möjlighet till anställning hos kund. Lön enligt avtal. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Uppdraget startar när rätt kandidat är funnen.

Kunskaper för uppdraget

För att vara aktuell för uppdraget krävs det att du talar flytande norska och även förstår svenska. Det är mycket meriterande om du även skriver flytande norska. Som person bör du gilla service och sätta kunden i fokus. Du är såväl noggrann som effektiv, gillar att jobba under viss tidspress och vågar ta för dig. Vi ser även att du som person är engagerad, ansvarsfull och gillar att jobba i team. Du bör ha ett intresse för språk. Erfarenhet av kundtjänstarbete gärna inom textil och mode, är meriterande, men inget krav! Om du går vidare i rekryteringsprocessen kommer du att få genomföra ett skriftligt test från norska till svenska. Söker du svensk kundtjänst kommer du även här få skriva ett test på svenska.
Vi kommer ha löpande intervjuer så tveka inte att söka redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se