Kundtjänstmedarbetare / Växeltelefonist

Information om uppdraget

Skulle du beskriva dig själv som ansvarsfull och noggrann ut i fingerspetsarna? I så fall kan det vara dig vi söker!
För kunds behov söker vi nu en kundtjänstmedarbetare.
Arbetsuppgifterna består i huvudsak av arbeta med ärendehantering kring vår kunds produkter. Via telefon och mail kommer du att ta emot och besvara ärenden från företagets kunder. En viss del av din arbetstid kommer du även att hantera företagets telefonväxel. Din viktigaste arbetsuppgift ligger i att skapa nöjda kunder i alla kunddialoger.

Arbetet inleds med en introduktion. Vi arbetar därför med löpande urval och intervjuer för denna tjänst.

Tjänsten är ett vikariat på ett år. Arbetstiderna är förlagda till kontorstid och du arbetar vardagar. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbeta ute hos vår kund som har sina lokaler i centrala Luleå.

Kunskaper för uppdraget

Noggrannhet och ansvarskänsla är dina ledord. Du är en person med mycket god känsla för kundservice som trivs i kontakten med kunder. Du hanterar med lätthet en kunddialog oavsett om det är i telefon eller i skriftlig form. Du kan stå för dina åsikter men har en ödmjuk framtoning. Du talar flytande svenska och engelska. Tidigare erfarenhet inom kundtjänst eller dylikt ses som mycket meriterande. Är du den vi söker? Skicka då in din ansökan så snart som möjligt.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se