Untitled Document
Kundservicemedarbetare till företag inom bilbranchenHar du tidigare erfarenhet av att arbeta med service och blir motiverad av att hjälpa andra? Vår kund expanderar och söker nu en till medarbetare med start omgående. Är du den vi söker?  Tjänstebeskrivning

I din roll som kundservicemedarbetare tillhör du ett team med 10 andra likasinnade kollegor där ni ansvarar för att via telefon, chat och e-post ge kunden bästa möjliga service. Tjänsten innefattar att ge kunden information om produkten, ta fram prisuppgifter och vägleda kunden rätt. Som kundservicemedarbetare tar du ägandeskap för det ärende du får in samt erbjuder mervärdestjänster för att skapa en god kundrelation. Du hanterar även administrativa uppgifter i de olika system som företaget använder. Du kommer till en arbetsplats som präglas av teamkänsla och kunden i fokus.Lämplig bakgrund

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom service, exempelvis kundservice eller butik och du trivs att ge service i världsklass! Du har en avslutad gymnasieutbildning och behärskar såväl svenska som engelska mycket bra. Du är kommunikativ och trivs att ge det lilla extra för att lyckas. Som person är du serviceinriktad, positiv och professionell. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.Övrig information

Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SW start omgående. Arbetet är på heltid dagtid måndag-fredag. För rätt person finns goda möjligheter till förlängning eller anställning hos kund. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Johansson, 031-333 54 81 eller på frida.johansson@sw.se. 


Konsult hos SW
Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort. Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! 


Om Oss+

Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag med mänskligt fokus och ett nyfiket engagemang! Du ska anlita oss för att vi känner den du söker. Vi frågar därför vet vi.

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.

Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vi frågar därför vet vi. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer rätt person att arbeta på rätt plats och då kommer alla att lyckas.Kundservicemedarbetare till företag inom bilbranchen !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer