Kundservicemedarbetare sökes
Job Description

Information om uppdraget

Vi söker dig som trivs med att arbeta med service och har intresse för att utvecklas i branschen.
Är detta du? Sök då tjänsten redan idag!
Som kundtjänstmedarbetare kommer du ta emot inkommande samtal från företagskunder och hantera olika sorters ärenden inom logistik. Det är inte någon försäljning. Du arbetar med telefonen som främsta redskap och dina arbetsuppgifter kommer främst att innebära att ta emot leveransförfrågningar, hantera bokningar och felsökningar.

Du blir anställd av oss på StudentConsulting men uthyrd till kund. Tjänsten är på heltid i Västerås och arbetstiderna är förlagda måndag-fredag kontorstider.
Tjänsten ska tillsättas i augusti och inleds med en provanställning på 6 månader.

Kunskaper för uppdraget

Du som söker är intresserad av att arbeta med service och att utvecklas inom det området. Du har gått ut gymnasiet med godkänt i alla ämnen. Bor du inte i Västerås bör du ha tillgång till egen bil pga. kollektivtrafiken. För att lyckas i tjänsten behöver du ha en god dator- och internetvana. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift. Att jobba med kundservice hos vår kund innebär att du är deras ansikte utåt och det är därför viktigt att du är serviceinriktad, effektiv i ditt arbete samt noggrann. I övrigt är du en positiv och glad person. Passar du in på beskrivningen ovan? Sök då tjänsten redan idag! Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat. Och du, glöm inte att motivera i det personliga brevet varför just du är rätt person för tjänsten!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!