Kundservicemedarbetare sökes på heltid till Solna!
Job Description

Information om uppdraget

Vi söker dig som trivs med att arbeta med service och har intresse för att utvecklas i branschen. Är detta du? Sök då tjänsten redan idag!
Som kundtjänstmedarbetare kommer du ta emot inkommande samtal från kunder och hantera olika sorters ärenden inom logistik. Det är inte någon försäljning. Du arbetar med telefonen som främsta redskap och dina arbetsuppgifter kommer främst att innebära att ta emot leveransförfrågningar, hantera bokningar och felsökningar.

Du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbetar hos vår kund i Solna kund. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda dagtid måndag-fredag.

Tjänsten gäller med start omgående och inleds med en provanställning på 6 månader med möjlighet till förlängning.

Kunskaper för uppdraget

Du som söker är intresserad av att arbeta med service och att utvecklas inom området. Du har gått ut gymnasiet med godkänt i alla ämnen. För att lyckas i tjänsten behöver du ha en god dator- och internetvana. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift. Att jobba med kundservice hos vår kund innebär att du är deras ansikte utåt och det är därför viktigt att du är serviceinriktad, effektiv i ditt arbete samt noggrann. I övrigt är du en positiv och glad person. Passar du in på beskrivningen ovan? Sök då tjänsten redan idag! Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!