Untitled Document
Kundservicehandläggare och administratör till välkänt finansbolag

SW söker nu en kundservicemedarbetare och en administratör som ska arbeta med att ta emot samtal från företagskunder och administrera kundernas avtal. Våran kund är ett finansbolag som sitter  på Gärdet. Du kommer att ingå i en grupp om 22 medarbetare där 2 stycken arbetar med att ta emot samtal och 20 stycken har hand om administrationen kring kundernas avtal. Tjänsten är på heltid med start omgående och initialt 6 månader med chans till förlängning eller överrekrytering till kund.


Om jobbet

Våran kunds framgång bygger på förmågan att överträffa deras kunders förväntan genom att ge kundupplevelse i världsklass. Vi söker dig som vill vara med och ge kundens företagskunder och leverantörer bästa service. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att  svara på frågor rörande företagets företagsprodukter, kvalitetssäkra och granska avtalshandlingar, ansvara för utbetalning till leverantörer och kunder samt övrig avtalshantering som ingår i reskontrahantering. I rollen ingår även att förstå kundens olika behov och hur företaget kan tillgodose dessa. På ett proaktivt sätt ska du hjälpa företagets kunder att göra bra affärer. 

Företaget arbetar med ständiga förbättringar och deras kultur är starkt präglad av Lean, där du är delaktig i förändringsarbetet.

Vem är du? 

För att vara framgångsrik i den här rollen har du högskoleexamen inom ekonomi och har arbetat med liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Du har goda kunskaper i Office-paketet och har lätt att sätta dig in i nya system. Vidare talar och skriver du svenska och engelska flytande.

Personliga egenskaper 

För att trivas i rollen som kundservicehandläggare bemöter du kunderna på ett trevligt och personligt sätt och har förmågan att skapa förtroende. Du är positiv till förändringar och kan arbeta på ett målinriktat sätt även om saker förändras. Du trivs med att ha telefon som arbetsredskap, har lätt för att formulera dig och tycker om att arbeta i grupp. Du vill ständigt lära dig nytt och delar lärandet och erfarenheter med andra. Du kan fatta beslut utifrån mål men utan detaljstyrning. För dig är det en självklarhet att vara med och bidra till ett positivt arbetsklimat.


Övrig information

Ovanstående är ett konsultuppdrag med start omgående och som pågår i 6 månader. Där efter finns det stor chans till förlängning hos oss på SW eller att gå över till kunden.  Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Emma Levin, 08-407 550 70.

Konsult hos SW

Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! 


Om Oss+

Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag med mänskligt fokus och ett nyfiket engagemang! Du ska anlita oss för att vi känner den du söker. Vi frågar därför vet vi.

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.

Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vi frågar därför vet vi. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer rätt person att arbeta på rätt plats och då kommer alla att lyckas.Kundservicehandläggare och administratör till välkänt finansbolag !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs