Kundrådgivare till kreditavdelning på finansbolag

Information om uppdraget

Är du företagsrådgivare med ett genuint intresse för krediter? Har du några års arbetslivserfarenhet inom finansiell rådgivning men vill vara på en arbetsplats där du kan göra skillnad? Då har vi en passande tjänst till dig på Aros Kapital!
Aros Kapital är banken som är allt annat än en bank. De startade sin verksamhet 2004 och fick tillstånd som kreditmarknadsbolag 2015. Aros har under åren utvecklats till ett uppskattat och framgångsrikt kreditmarknadsbolag för företag och har nu en stark tillväxt.

StudentConsulting söker en driven och affärsorienterad kreditrådgivare/kundrådgivare till vår Aros Kapitals kreditavdelning. Du erbjuds en roll i ett företag som jobbar långsiktigt och decentraliserat, där du får vara med och påverka en verksamhet under uppbyggnad och tillväxt. I ditt arbete tillämpar du alltid affärsmässiga principer, lever efter regelverken och effektiviserar företagets kreditprocess. Till dina dagliga arbetsuppgifter hör:

- Bedöma kunders kreditvärdighet
- Upprätta kreditbedömningar baserade på analys av finansiell information såsom årsredovisningar, bokslut och kreditupplysningar
- Bedöma och hantera säkerheter som till exempel företagsinteckning och pantbrev

Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Aros Kapital och startar enligt överenskommelse. Dina arbetstider är förlagda under kontorstider och du kommer sitta i moderna lokaler i Gårda. Du kommer bli anställd av Aros Kapital och rekryteringsprocessen sker genom oss på StudentConsulting.

Kunskaper för uppdraget

För att bli aktuell för rollen har du:
- Relevant ekonomisk utbildning på universitets- eller högskolenivå
- Minst 2 års erfarenhet av arbete med kreditgivning för företagskunder
- Goda kunskaper i Officepaketet

Det är också meriterande om du är utbildad inom kreditgivning. Som person har du stor integritet, är professionell i ditt ställningstagande och har en god pedagogisk förmåga. Du är duktig på att samla in, bearbeta och analysera information. Vidare är du bekväm med att fatta beslut och van att utveckla och driva verksamhet framåt. Du ser såväl helhet som detaljer, är orädd och uppskattar att jobba i grupp. Du gillar när tempot är högt och beslutsvägarna korta. Det är också viktigt att du har förmåga att se samband mellan problems beståndsdelar och förstår konsekvenser av olika lösningsförslag.

Är det dig vi söker? Ansök redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se