Korttidsenhet Mathildenborg söker sjuksköterskor


Arbetsplatsbeskrivning

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är, med våra 6 400 medarbetare, Malmö stads största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Var och med och bygg morgondagens vård och omsorg – Malmö behöver dig!


Arbetsbeskrivning

Hej sjuksköterska! Vi söker dig som mer än gärna vill bli en av oss i vårt goa gäng och bidra till gott teamarbete ihop med övriga professioner här på Mathildenborgs korttidsenhet. Du vill med din erfarenhet bidra till att skapa en helhetssyn kring patienter och brukare. Om det är det lika självklart för dig att jobba på egen hand och ta egna beslut, som att jobba i team - då är du till oss du ska komma!

Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och spännande arbete med möjligheter till egen utveckling. Du får gärna boka brevidgång innan eller göra ett arbetsplatsbesök för att få inblick i vår verksamhet.

Inom korttidsenheten lägger vi stor vikt vid rehabilitering och vårt arbete genomsyras av helhetssyn, där fokus ligger på patienternas egna förutsättningar. Vi har patienter med komplicerade och skiftande behov av vård och medicinska insatser.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, har arbetslivserfarenhet från yrket och har en god förmåga att bedöma och fatta beslut i vårdsituationer.

Det är meriterande om du har vidareutbildning med inriktning vård av äldre med geriatrikinriktning eller demens. Det är också meriterande om du har erfarenhet från särskilt boende eller korttidsvård, har arbetat tvärprofessionellt i team och handlett omvårdnadspersonal. Vi ser det också som positivt om du har erfarenhet av IT-stöden Procapita och Pascal.

Du sätter brukaren behov i centrum och kan skapa trygghet och kontinuitet i vården. Du har även ett rehabiliterande synsätt, ett gott bemötande och skapar goda och trygga relationer. Vi ser gärna att du är van vid att prioritera i dina arbetsuppgifter och att hantera stressiga situationer. Du vågar pröva nytt och engagerar dig i din egen och verksamhetens utveckling. Vidare är du serviceinriktad och tycker om att handleda och utbilda både patienter och omvårdnadspersonal. Du är samarbetsorienterad, kan samverka både internt och externt och bidrar aktivt till en god arbetsmiljö. Slutligen har du goda datorkunskaper och är van att använda dig av datorn som verktyg och har god svenska i tal och skrift.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid. Möjlighet till önskad tjänstgöringsgrad enligt Malmö stads riktlinjer.

Löneform: Månadslön.

Arbetstid: Schema. 

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Antal platser: 2

Ansökan
Ansök senast: 2017-10-23

Referensnummer: 175-17-106

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare
  • Åsa Tell
  • Vårdförbundet
  • 0733-464789

Övrigt

Löpande urval och intervjuer tillämpas under ansökningstiden.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. Om oss

Det är här det händer!
Malmö växer kraftigt och nästan hälften av alla Malmöbor är under 35 år. För oss är det viktigt med möten, mångfald och möjligheter för att skapa framtidens Malmö. Visste du att vi söker över 2000 tjänster varje år och har över 400 olika yrken? Vi tror att du som söker dig till oss vill vara med och bygga vidare på en av Sveriges mest dynamiska städer. #Malmö

Väx med din uppgift
Malmö stad är en av de största arbetsgivarna i Skåne och alla medarbetare påverkar och formar Malmös framtid varje dag. Det handlar om att tillsammans skapa välfärd och hållbar utveckling genom arbete inom förskola, fritid, skola, äldreomsorg, verksamhet för personer med funktionshinder, miljö-, trafik-, bostads- och stadsplanering, kultur, socialtjänst och många andra områden.

Genom att arbeta i Malmö stad får du möjlighet att arbeta med hållbar samhällsutveckling och därför tycker vi att vi kan kalla oss framtidens arbetsplats. Som medarbetare hos oss blir du en samhällsbyggare som gör skillnad!

Med Malmöborna i fokus
Gemensamt för alla verksamheter är att ge Malmöborna service av hög kvalitet. Det ställer krav på organisationen. Omvärlden förändras i allt snabbare takt. Vi måste ständigt vara beredda att ifrågasätta, förnya och utveckla vår organisation och våra verksamheter till nytta för Malmöborna. Våra värderingar bygger på människors lika värde, med Malmöbon i fokus.

Nyfiken på hur det är att jobba hos oss?
Följ oss på Instagram @jobba_i_malmostad En ny medarbetare tar över kontot varannan vecka och berättar själv hur det är att jobba i Malmö stad. Du kan också gå in och läsa mer på www.malmo.se/jobbaimalmostad


Korttidsenhet Mathildenborg söker sjuksköterskor !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer