Untitled Document
Kontorsvärdinna/kontorsvärd sökes till välkänt företag i Malmö

Till vår kund i Malmö söker vi en person som vill arbeta heltid som kontorsvärdinna/kontorsvärd med start i början av augusti. Vår kund sitter i nya, fina lokaler i Hyllie med närhet till kommunikationer.ArbetsuppgifterSom kontorsvärdinna/kontorsvärd kommer du att få arbeta på konferensavdelningen, hantera den dagliga driften av personalcafeterian samt stötta upp i receptionen. Arbetsuppgifter som ingår i dessa områden är bland annat hantering av disk, plocka undan på borden och hålla ordning och reda i lokalerna, fylla på med frukost mm. Du agerar spindeln i nätet för den dagliga servicen till vår kunds personal samt besökare till vår kund.KvalifikationerDet är viktigt att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i något större växelsystem med flertalet anslutningar och att du är en person som snabbt kan sätta dig in i rollen som kontorsvärdinna/kontorsvärd. Du har en förmåga att se detaljer och kunna hjälpa till där det behövs.Som person är du flexibel, prestigelös och är beredd på att kavla upp armarna efter behov. Då du kommer att träffa mycket människor är det viktigt att du är en social, serviceminded och ambitiös person som gillar att hålla ordning och reda runt omkring dig. Du är ansvarstagande och en person som gillar att ge det lilla extra och sprida glädje runt omkring dig.Ytterligare krav för tjänsten är att du är flytande i svenska i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska samt att du är tillgänglig för start omgående och har B-körkort.ÖvrigtOvanstående är uppdrag inom ramen för SWs konsultverksamhet med start i början av augusti. Anmäl ditt intresse för tjänsterna snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande under annonseringstiden. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johanna Hedqvist på 040-665 51 51. Välkommen med din ansökan!


Konsult hos SW
Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! 


Om Oss+

Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag med mänskligt fokus och ett nyfiket engagemang! Du ska anlita oss för att vi känner den du söker. Vi frågar därför vet vi.

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.

Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vi frågar därför vet vi. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer rätt person att arbeta på rätt plats och då kommer alla att lyckas.Ansök nu!

Kontorsvärdinna/kontorsvärd sökes till välkänt företag i Malmö !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

. .

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Användarvillkor som gäller när du använder vår webbplats.

Jobbrekommendationer