Untitled Document
Kontorskoordinator/VD-assistent

SW söker för kunds räkning en Kontorskoordinator/VD-assistent. Kundföretaget är en internationell arkitektbyrå som sitter i moderna lokaler på Södermalm.  På kontoret som idag består av 20 medarbetare har du som kontorskoordinator och VD-assistent en central och viktig roll. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader. För rätt person innebär tjänsten överrekrytering till kund.Tjänstebeskrivning

I rollen som kontorskoordinator/VD-assistent kommer du exempelvis ta emot besökare, svara i telefon, posthantering, inköp av kontorsmaterial och möbler, fylla på kontorsförråd, kontakt med hyresvärd och
andra leverantörer, koordinera interna sociala aktiviteter och konferenser samt praktisk introduktion av nya
medarbetare. Rollen innebär även då och då att koordinera PR-aktiviteter samt anbud.
Den andra delen av ditt uppdrag är att assistera företagets VD vilket kan innefatta kalenderbokningar, resebokningar, assistera och bistå inför och under möten samt adhoc behov som avlastar och underlättar.Lämplig bakgrund

Vi söker dig som har några års erfarenhet från en liknande roll. Du känner dig trygg i uppdraget att assistera och
koordinera ett kontor samt i rollen som assistent. Rollen kräver att du är mycket serviceinriktad och proaktiv i
ditt arbete. Vidare är du prestigelös, hjälpsam och tycker om att hantera flera parallella arbetsuppgifter. Du har hög integritet då du kommer hantera konfidentiell information.
Vidare är du flytande i tal och skrift i både svenska och engelska samt att du har god datorvana. Vi lägger stor vikt
vid din personlighet för detta uppdrag.Viktig information

Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SW . Uppdragstiden är 6 månader med start omgående. För rätt person innebär tjänsten överrekrytering till kund. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Levin, 08-407 55 70.


Konsult hos SW

Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! 


Om Oss+

Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag med mänskligt fokus och ett nyfiket engagemang! Du ska anlita oss för att vi känner den du söker. Vi frågar därför vet vi.

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.

Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vi frågar därför vet vi. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer rätt person att arbeta på rätt plats och då kommer alla att lyckas.Kontorskoordinator/VD-assistent !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer