Konstruktör till spännande aktör i Värnamo!

Information om uppdraget

Har du ett stort tekniskt intresse? Vill du jobba på ett multinationellt företag med stora utvecklingsmöjligheter? Då är detta definitivt tjänsten för dig!
Vi söker nu en konstruktör med inriktning elektronik till vår kund i Värnamo. Vår kund har omnämnts som ett av världens mest kreativa företag och har över 50 000 produkter i sin portfölj. Inom detta företag har du chansen att få arbeta med spännande produkter från ide till verklighet. Du erbjuds en stabil arbetsplats med bra förutsättningar och goda utvecklingsmöjligheter.

I rollen som elektonikkonstruktör kommer du att arbeta med att ta fram kravspecifikationer, konstruera i CAD, utföra hårdvarutestning samt verfiering av konstruktionen. Du kommer att arbeta mycket i Roadmap där du bland annat kommer vara teknisk produktägare för laddare och batterier. Du kommer även få arbeta med dokumentation och hantera ritningsunderlag av bland annat kretskort och inkopplingsinstruktioner.

Du kommer arbeta med olika projekt i ett team bestående av sex personer där du även kommer samarbeta med andra delar av företaget så som marknad, inköp och mjuvara.

Kunskaper för uppdraget

För att vara aktuell för denna tjänst ska du ha en ingenjörsexamen med inritkning mot elektronik och hårdvara. Du ska även kunna behärska svenska och engelska i tal och skrift samt ha B-körkort. Kunskaper om mjukvara och programmering i C och C++ är meriterande. Har du erfarenhet av ATEX eller EX-produkter samt kunskap om hur batterier fungerar ser vi även det som meriterande.
Som person ska du vara driven, självgående och ständigt vilja utveckla dina kunskaper. Du ska även vara en lagspelare samt ha en god kommunikativ förmåga då det förekommer kundkontakt i tjänsten.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt hos vår kund i Värnamo. Löpande intervjuer sker och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista anöskningsdag så sök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!