Konstruktör sökes till Normek

Information om uppdraget

Vi söker dig som vill arbeta som konstruktör i ett växande bolag och som har erfarenhet från stål- eller byggbranschen. Stämmer detta in på dig? Tveka inte, sök redan idag!
Normek är en stål- och fasadentreprenör med fokus på konkurrenskraftiga stål- och fasadkonstruktioner av hög kvalitet.
Normek projekterar, tillverkar och monterar stål- och fasadkonstruktioner till större bygg- och anläggningsprojekt främst inom basindustrin och byggsektorn. Verksamheten är indelad i affärsområdena Stål och Fasader.

Normek står inför en expansionsfas och söker därför en konstruktör till deras svenska huvudkontor i Piteå. Som konstruktör kommer du ansvara för konstruktion av tilldelade uppdrag. Du kommer rapportera till VD och samarbeta med projektledning, beställare och leverantörer.

I din roll som konstruktör kommer du:
•Omsorgsfullt granska genomgånget konstruktionsunderlag med avseende på tidplan, tekniska lösningar och avgränsningar, konstruktionsetapper, lag- och normkrav.
•Upprätta konstruktionsplan för godkännande
•Upprätta konstruktionsdokumentation med god spårbarhet.
•Aktivt delta vid genomgångar av konstruktionsresultat, verifiering av kravuppfyllelse samt tillrättalägga eventuella brister i konstruktionsarbetet.
•Upprätta en sammanställd konstruktionsdokumentation.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du kommer att bli direkt anställd av Normek. Tjänsten är på heltid och du arbetar vardagar, kontorstid.
Intervjuer och urval kommer ske löpande vilket innebär att rekryteringsprocessen kan avslutas innan sista ansökningsdatumet den 25 oktober.

Kunskaper för uppdraget

För att du ska passa i rollen som konstruktör ska du besitta goda kunskaper om byggteknik och produktion. Du är en beräkningsingenjör som behärskar byggstatik. Du är utbildad högskoleingenjör och har erfarenhet från stål- eller byggbranschen. Några års erfarenhet av ledande positioner inom konstruktion krävs för tjänsten. Då Normek är ett internationellt bolag kommer du som konstruktör använda engelska i både tal och skrift dagligen.

Passar beskrivningen in på dig? Sök redan idag på www.studentconsulting.se

För frågor; maila alicia.stewen@studentconsulting.com

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se