Untitled Document

Konstruktör med projektledaregenskaper!
Till Multidocker söker vi dig som passar i en roll där du får arbeta som konstruktör och projektledare men även ta del av en hel del andra arbetsuppgifter. Multidocker är ett företag i ständig förändring och alltid med ett starkt driv som nu söker dig som vill vara en del av detta växande företag.

Om företaget
MultiDocker designar, tillverkar och säljer några av världens mest effektiva produkter för materialhantering, anpassade för hamnar, terminaler och industriellt bruk. MultiDocker har ett nära samarbete med Caterpillar och är en global aktör med kunder framför allt i Europa, Sydamerika och Asien. Företaget finns listat på börsen, NGM –Nordic Growth Market. Huvudkontoret finns i Norrköping. Som växande entreprenörsföretag färdas vi i ständig förändring och rörelse, både vad gäller vår omvärld, verksamhet och organisation. Vi bygger vår organisation av ansvarsfulla människor med entreprenörsanda, kreativitet och initiativförmåga. Dessa egenskaper är vägledande när vi anställer nya medarbetare. Idag innefattar företaget ett 20-tal medarbetare samt ett omfattande internationellt nätverk av agenter och partners. Du hittar mer info om Multidocker på hemsidan www.multidocker.com

Dina arbetsuppgifter
Som konstruktör kommer du arbeta med både utveckling av nya modeller och även med produktvård av befintliga modeller. Du kommer ansvara för att tekniska underlaget på produkterna är rätt, komplett och uppfyller krav. Du kommer även ansvara för både för CAD-miljön och för PDM-miljön. Det kommer krävas samarbete med både externa och interna parter och din arbetssituation baseras på en mängd olika projekt där du kommer behöva vara strakt drivande. Du kommer bland annat vara stöd till produktion och eftermarknad samt samarbeta med externa utvecklingsresurser och med produktion. I rollen som konstruktör kommer du även arbeta med att definiera specialprojekt med försäljning och det ingår också i rollen att dokumentera och implementera arbetsrutiner. I tjänsten förekommer resor både nationellt och internationellt.

Din profil
För rollen som konstruktör hos Multidocker söker vi dig som har grundläggande teknisk utbildning, minst motsvarande tekniskt gymnasium samt flerårig arbetslivserfarenhet som konstruktör/projektledare eller av liknande roller. Det krävs att du har ritningserfarenhet från maskinteknik eller motsvarande och är van användare av CAD 3D-modellering, gärna Inventor. Eftersom rollen är mycket varierande krävs det kunskap och erfarenhet inom en mängd olika områden, bland annat: - PDM-system och strukturering av produktsammanställning - Hydraulik - El och elektronik - Hållfasthet Då Multidocker verkar över hela världen krävs det att du talar och skriver både engelska och svenska obehindrat. Som person söker vi dig som trivs i en föränderlig miljö och med varierade arbetsuppgifter där den ena dagen aldrig är den andra lik. Vi ser att du är noggrann och omdömesgill men även hela tiden är den som söker förbättring och utveckling. För att trivas i rollen behöver du även ha ett starkt eget driv och trivas med mycket kommunikation med externa och interna parter. Hos Multidocker kommer du få kollegor som har samma framåtanda och driv som du och som hela tiden arbetar för att tillsammans ta företaget och verksamheten framåt. Är du rätt person för rollen kommer du få möjlighet att påverka och utveckla både dig själv och företaget.

Ansökningsförfarande
Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att söka! Startdatum är flexibelt, vi väntar på rätt person för den här tjänsten men vi vill gärna att du börjar så snart som möjligt. Rekryteringen sker via Skill. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvariga rekryterare Petra Pyk, petra.pyk@skill.se, 011- 19 94 66. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk. 
Konstruktör med projektledaregenskaper! !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer