Konstruktör / Kalkylerare till Friginor

Information om uppdraget

Nästan varje dag kommer du i kontakt med Friginors verksamhet. I din butik, på din arbetsplats eller i ditt hem.
Friginor utför service, installation och försäljning av olika typer av kylanläggningar. Det kan vara allt från kyltekniska lösningar till butiker, livsmedelsindustrin, fabrikshallar m.m. De håller även på med kyla, ventilation och befuktning inom data och telecom. De bedriver även konsulting inom områdena maskinteknik, processteknik, kylteknik samt uthyrning av inventarier till kunder. Friginor har varit verksamma i mer än 30 år och ingår sedan 2015 i Bravida koncernen. Friginors verksamhet växer stadigt och nu är det dags att förstärka deras projektavdelning inom om- och nybyggnationer ytterligare. Vi söker därför en konstruktör/ kalkylerare till Luleå.

Som konstruktör kommer du tillsammans med vårt konstruktionsteam arbeta fram egna lösningar för våra kunder. Du kommer att gå på kundbesök, upprätta CAD ritningar, göra kalkyler, beräkna och upprätta energikalkyler.

Kunskaper för uppdraget

Meriterande för tjänsten är om du har arbetat i en likvärdig tjänst och har god kompetens inom energibranschen. Det är även meriterande om du har erfarenhet från VVS, Ventilation, El eller Byggbranschen.

Det är viktigt att du är van att konstruera, CAD rita och kalkylera arbeten avseende material och tid. Du är planerar i förväg, gör tydliga prioriteringar och fördelar resurser effektivt. Du förstår och analyserar komplexa frågor och problem snabbt; gör förnuftiga och rationella bedömningar. Du presenterar nya och uppfinningsrika idéer och lösningar. Du gillar förändring och nytänkande.
Det är viktigt att du uppträder affärsmässigt, har ett professionellt förhållningssätt och vårdar samt fördjupar, nya som befintliga kundrelationer.

Hos Friginor så uppmuntras innovation, egna initiativ och konstruktivt teamarbete. Engagemang och arbetsglädje ska alltid vara i fokus. Kanske är du den engagerade konstruktören som har förmåga att få medarbetare att växa och gå mot gemensamma mål. Om så är fallet, tveka inte utan sök tjänsten! Vi jobbar med löpande intervjuer och urval och tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se