Kemiintresserad student sökes för extrajobb norr om Stockholm!

Information om uppdraget

Har du ett intresse för kemi och fysik och har lätt för att knyta kontakter samtidigt som du brinner för mötet med människor? Då är du kanske personen vi söker!
StudentConsulting söker nu för kunds räkning dig som studerar och vill arbeta som serviceinriktad provtagare vid sidan av dina studier. Vår kund är ett globalt kemiföretag verksamma inom processindustrin med fokus på papper, pappersmassa, olja, gas och vattenrening.

Arbetsuppgifterna innefattar provtagningar samt kontroll av kemisk förbrukning och utrustning ute hos företag. Uppdraget kommer att starta i början av september med säkerhetsutbildning och introduktion. Du bör därefter vara tillgänglig för att jobba minst 1-2 pass i veckan.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär at du blir anställd av StudentConsulting och arbeta ute hos vår kund i Hallstavik.

Kunskaper för uppdraget

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du just nu är studerande om minst 50 %. Tekniskt basår på universitetet är en bra grund för att kunna utföra arbetet. Det är också meriterande om du har ytterligare kunskaper om kemi och/eller processindustrin samt har tidigare erfarenhet från service/försäljning. Vi ser även att du motiveras av sociala kontakter, är driven och resultatfokuserad. Vi sätter stor vikt vid ansvarstagande och noggrannhet då du kommer att arbeta med farliga ämnen. B-körkort är ett krav och tillgång till en egen bil är en fördel. Vid användning av egen bil ingår milersätning.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är experter på unga i karriären och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av Skandinaviens ledande bemannings- och rekryteringsföretag och vi har lärt oss hur värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i arbetslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!