Kassaledare sökes till Coop Extra i Stenungsund!

Information om uppdraget

Har du erfarenhet av ledarskap i butik eller har du tidigare arbetat med driftansvar? Är du en driven person som brinner för service och gillar administration? Då har vi jobbet på Coop i Stenungsund för dig som nu söker en ny kassaledare!
Som kassaledare har du ansvaret för kassabemanningen samt butikens förbutik med Post- & Spelhantering.
Tjänsten är på heltid och du kommer jobba vardagar, men tider kan variera med både dag och kväll.

Då tjänsten beräknas starta så snart vi hittat rätt kandidat kommer intervjuer hållas löpande. Låter detta som din nya utmaning? Skicka då in din ansökan redan idag!

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som är mån om kunderna och kollegorna, gillar högt tempo och som har en positiv inställning. Du har hög arbetsmoral, är driven och flexibel.
Vi ser gärna att du har erfarenhet som ledare, och haft liknande arbetsuppgifter.

Detta är ett rekryteringsuppdrag och du kommer bli anställd hos vår kund Coop i Stenungsund.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se