Kartingenjör


Arbetsplatsbeskrivning

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Malmö har utvecklats till en spännande stad som lockar såväl människor som företag och i detta expansiva skede står Malmö stad inför flera utmaningar där Stadsbyggnadskontoret har en viktig roll. På Stadsbyggnadskontoret arbetar cirka 230 personer med att planera och utveckla Malmö. Stadsbyggnadskontoret är en myndighet för plan-, bygg- och lantmäterifrågor och arbetar med kartläggning samt service åt bostadsmarknaden parter.


Arbetsbeskrivning

Malmö stad har en väl utvecklad verksamhet och miljö för presentation av geodata. Geodata presenteras på flera sätt, men i denna tjänst är webben en central informationskanal och presentationsmedium. För att göra presentationerna möjliga krävs dock även en rad olika applikationer som stöd på desktopsidan. Förekomsten av geodata sker likväl i tre dimensioner som i två dimensioner och insamlingen sker både i vår egen verksamhet samt andra.
Med anställning på Geodataenheten kommer du ingå i teamet för nybyggnadskartor, men även i arbetet med produktframtagning och tillämpningar av Malmö stads geodata i allmänhet. Övriga arbetsuppgifter inom Geodataenhetens ansvarsområde kan tillkomma


Kvalifikationer

Vi vill att du har Kart- och mätningsingenjör/högskoleingenjörsexamen eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig.
Arbetet innebär primärt framtagning av nybyggnadskartor, däri ingår även registrering av ärenden samt administration, samordning och leverans.

Meriterande med kunskaper inom processens olika steg, för att medverka till ett smidigare och effektivare arbetssätt. Meriterande är därför en god kännedom om samhällsbyggnads- och planprocessen.

För att vara framgångsrik i rollen behövs en förmåga att kreativt kunna lösa utmaningar som uppstår i uppdragen och att leverera i tid liksom att samarbeta med många olika typer av människor och professioner, samt att även vara duktig på att koordinera och på att prioritera. Andra uppskattade egenskaper är att du är självgående, kvalitetsmedveten


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs. Arbete i liknande verksamhet.

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Antal platser: 1

Ansökan
Ansök senast: 2017-10-29

Referensnummer: A722357

Kontaktpersoner
  • Trine Nykjär
  • Enhetschef
  • 040-342352

Fackliga företrädare
  • Ragnar Ivarsson
  • Sveriges Ingenjörer
  • 040-342401

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. Om oss

Det är här det händer!
Malmö växer kraftigt och nästan hälften av alla Malmöbor är under 35 år. För oss är det viktigt med möten, mångfald och möjligheter för att skapa framtidens Malmö. Visste du att vi söker över 2000 tjänster varje år och har över 400 olika yrken? Vi tror att du som söker dig till oss vill vara med och bygga vidare på en av Sveriges mest dynamiska städer. #Malmö

Väx med din uppgift
Malmö stad är en av de största arbetsgivarna i Skåne och alla medarbetare påverkar och formar Malmös framtid varje dag. Det handlar om att tillsammans skapa välfärd och hållbar utveckling genom arbete inom förskola, fritid, skola, äldreomsorg, verksamhet för personer med funktionshinder, miljö-, trafik-, bostads- och stadsplanering, kultur, socialtjänst och många andra områden.

Genom att arbeta i Malmö stad får du möjlighet att arbeta med hållbar samhällsutveckling och därför tycker vi att vi kan kalla oss framtidens arbetsplats. Som medarbetare hos oss blir du en samhällsbyggare som gör skillnad!

Med Malmöborna i fokus
Gemensamt för alla verksamheter är att ge Malmöborna service av hög kvalitet. Det ställer krav på organisationen. Omvärlden förändras i allt snabbare takt. Vi måste ständigt vara beredda att ifrågasätta, förnya och utveckla vår organisation och våra verksamheter till nytta för Malmöborna. Våra värderingar bygger på människors lika värde, med Malmöbon i fokus.

Nyfiken på hur det är att jobba hos oss?
Följ oss på Instagram @jobba_i_malmostad En ny medarbetare tar över kontot varannan vecka och berättar själv hur det är att jobba i Malmö stad. Du kan också gå in och läsa mer på www.malmo.se/jobbaimalmostad


Kartingenjör !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs