Untitled Document
Kökssäljare till Hejdes Woody Bygghandel i Löddeköpinge

​Arbetsbeskrivning

​Som kökssäljare på Hejdes Woody Bygghandel arbetar du med att förverkliga köksdrömmar​ för dina kunder. Du arbetar med att ta fram en visuell lösning utifrån kundens behov som sedan skapar underlag för beställningen av köket. Du kommer att arbeta med såväl konsumenter som yrkesmän och byggföretag och säljer såväl kompletta kök som enstaka vitvaror. Vidare har du ansvar för andra områden som garderober samt tvätt och bad. Du kommer även att göra hembesök hos kunder samt på arbetsplatser. 

​Bakgrund

​​Vi söker dig som älskar kundmötet och service där du är lyhörd, tillmötesgående men även konsultativ utifrån din profession. Du har vana av att arbeta med kök och vitvaror samt vana av att rita kök och de ritprogram som tillkommer i detta. Vidare har du goda IT-kunskaper samt är resultatinriktad. Du är kreativ och duktig på att komma fram till lösningar som kunderna inte tänkt på samt har en förmåga att strukturera och organisera ditt arbete när det är högt tempo. Vidare har du flytande kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift samt har körkort.

​Viktig information

Hejdes ​​Woody Bygghandel har valt att samarbeta med SW i denna rekrytering där anställningen kommer att ske hos Hejdes Woody Bygghandel. Uppdraget startar omgående och är på heltid. Arbetstiderna varierar och visst helgarbete förekommer. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta SW's ansvarige rekryterare Johanna Hedqvist på 040-665 51 51. Välkommen med din ansökan!

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! 


Om Oss+

Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag med mänskligt fokus och ett nyfiket engagemang! Du ska anlita oss för att vi känner den du söker. Vi frågar därför vet vi.

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.

Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vi frågar därför vet vi. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer rätt person att arbeta på rätt plats och då kommer alla att lyckas.Kökssäljare till Hejdes Woody Bygghandel i Löddeköpinge !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs