Junior utvecklare till framtida uppdrag
Job Description

Information om uppdraget

Är du i början av din karriär inom utveckling? Kanske tar du examen nu eller så har jobbat något år men känner att det är dags för nästa steg? Vi söker framtidens talanger för våra kunders räkning!
StudentConsulting söker nya IT-talanger som söker nya utmaningar i Göteborgs-regionen. Hos oss kan du hitta nästa steg i karriären!

Vi söker dig som vill arbeta med systemutveckling och programmering i första hand. Våra kunder söker kunskap inom flera olika programmeringsspråk.

Vill du arbeta med Frontend-utveckling eller Backend? Eller lockar det mer med databaser? Kanske är du vass på webbutveckling? Eller så är hårdvarunära programmering mer din grej?

Vi söker kandidater till både konsultuppdrag och rena rekryteringar på heltid. Uppdragen börjar löpande och har vanliga kontorstider som regel.

Kunskaper för uppdraget

Är du vass i något programmeringsspråk? Har du utbildning inom systemvetenskap eller datateknik? Ja men då så! Lämna din intresseanmälan genom att registrera ditt CV så kontaktar vi dig inom kort för en avstämning!

Vill du veta mer om dina personliga kompetenser? Genom att ansöka denna tjänst erbjuds du kostnadsfritt att via StudentConsulting.se göra tre olika tester. När du genomför dessa tester får du en skriftlig rapport på ditt resultat. Denna kan du med fördel använda vid andra jobbansökningar för lyfta fram dina unika kompetenser. Dessa tester kan du göra när som helst när du loggar in på vår hemsida och är helt frivilligt.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!