Untitled Document

Junior systemutvecklare


Vi vill åt dig som drivs av och brinner för programmering!

Vi söker dig som vill vara med och effektivisera en nyttig bransch genom att sätta dig in i en komplex verksamhet för att skapa hållbara lösningar.

Vi kan garantera utmanande uppgifter i en prestigelös miljö. En rolig och dynamisk bransch där alla medarbetare är nyckelpersoner. Hos oss finns hög kompetens inom både försäkring och IT. Vi är stolta över det vi utvecklar, och lika stolta är vi över att vara den marknadsledande leverantören av affärssystem och digitaliseringslösningar för liv- och pensionsbranschens alla aktörer i Norden.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta agilt i ett av våra sju utvecklingsteam tillsammans med 4-8 riktigt duktiga utvecklare. I teamet kommer ni tillsammans arbeta med att bygga ett affärskritiskt och omfattande system i Java, med höga krav på tillgänglighet. Utmaningen blir att göra läsbara lösningar av komplexa problemställningar och samtidigt skriva förvaltningsbar kod för att skapa långsiktiga lösningar för våra kunder.

Vem är du?

Du drivs av teknisk problemlösning och har ett starkt intresse för programmering, och en god analytisk förmåga att lösa problem. Du trivs i en dynamisk miljö där du får möjlighet att inspirera och inspireras av dina kolleger. Du har ett eget driv, är mån om din leverans och har inget emot ett stundtals högt tempo. Du kan kommunicera lösningar och resonera med kollegor såväl som med våra kunder. Utöver detta förstår du också vikten av hållbar och långsiktig kodning.

Krav

  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på svenska
  • Eftergymnasial utbildning inom data/IT
  • Mycket god analytisk förmåga


Vad vi erbjuder dig

Vi tycker det är viktigt att våra team jobbar med kunskapsutbyte då vi anser att det är en betydelsefull ingrediens till att vi fortsätter växa och bli ännu bättre på det vi gör. Vi värdesätter initiativförmågan och nyfikenheten hos våra medarbetare och har du viljan och drivet finns stora möjligheter att påverka din roll och driva dina egna idéer. Hos oss får du möjligheten att arbeta agilt i komplexa projekt som ger goda förutsättningar för utveckling.

Viktigast av allt, vi vill ha kul tillsammans och gillar att umgås vilket bland annat märks på våra hackdays och brädspelskvällar. Eller så anmäler vi oss gemensamt till något sportsligt evenemang!

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten

Ansökan och för mer information

Vill du veta mer om tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta Sofia Eriksson på sofia.eriksson@itello.se.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Junior systemutvecklare !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs