Junior systemutvecklare sökes för uppdrag i Malmö!

Information om uppdraget

Har du ett stort intresse för IT/Teknik samt tidigare erfarenhet av C# och SQL? Är du teknisk, strukturerad och självgående samt har möjlighet att starta omgående? Då kan vi ha tjänsten för dig!
För kunds räkning söker vi nu en utvecklare för ett heltidsuppdrag med omgående start. Vår kund är ett välkänt internationellt IT-företag beläget i Fosie i Malmö.

Som utvecklare hos vår kund kommer dina arbetsuppgifter framförallt innebära att:
- Automatisera manuella rutiner i ActiveBatch
- Förvalta mailtjänst
- Sätta upp FTP transaktioner

Uppdraget är på heltid och planeras tillsättas omgående. Arbetstiderna för uppdraget är dagtid måndag-fredag. Du kommer i tjänsten vara anställd av StudentConsulting men arbeta ute hos vår kund som konsult.

Kunskaper för uppdraget

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du som söker har en relevant IT-utbildning och/eller ca 2 års erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare. Det är ett krav att du har goda kunskaper i C# samt SQL. Meriterande är också om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med ActiveBatch eller liknande (t.ex. Orchestrator) samt av automatiseringsjobb/rutiner.

Som person är du strukturerad, ansvarstagande och lösningsfokuserad. Viktigt är att du har ett stort engagemang och driv för att göra ett bra arbete. Låter detta intressant? Tveka då inte utan skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se