Junior Systemtekniker inom Linux sökes till vår kund i Halmstad!

Information om uppdraget

Vår kund som är en av de största aktörerna på marknaden inom IT-infrastruktur är inne i en expansiv fas och letar efter nu efter en junior linuxspecialist.
Är du en riktig vinnarskalle som alltid vill vara bäst? Ansök då redan idag!
Vi letar nu efter dig som har ett par års erfarenhet inom området och nu vill ta nästa steg som Systemspecialist inom Linux till vår kund i Halmstad.
Vår kund som är marknadsledande inom IT-infrastruktur är nu i behov utav att utöka sitt team för att stärka sin position på marknaden.
De letar nu efter någon som har viljan och drivet att bli bäst på just sitt område!

Du kommer att bli anställd utav StudentConsulting där du initialt kommer att få en provanställning på 6 månader för att sedan om allt går enligt plan bli direkt anställd utav kunden.
Arbetstider är måndag-fredag, kontorstider.
Då tillsättning är relativt omgående så råder vi dig att skicka in din ansökan redan idag.
Vi förväntas tillsätta positionen i början av oktober.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som brinner för IT och system specialist inom Linux och har tagit din examen inom området Det är meriterande om du har lite arbetslivserfarenhet inom området. Du har en teknisk kompetens inom operativsystemet linux. Vi ser gärna att du har kunskaper inom linux hård- och mjukvara, Red Hat Enterprise och vidare även programmeringskunskaper i shell scripting, Python och Java. Du ska vara driven, motiverad och älskar att jobba med IT. Du ser denna tjänsten som en långsiktig möjlighet och vill fortsätta att utvecklas inom företaget. Du är även flytande i tal och skrift i engelska.

Som person är du inte rädd för att ta för dig, ställa frågor och är en typisk lagspelare. Kunden erbjuder dig en möjlighet till att arbeta i en miljö som präglas av laganda och ödmjukhet. Vår kund fortsätter att expanderar och strävar därför efter en bra mångfald och jämställd arbetsplats. Tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittar rätt kandidat. Om du är intresserad, sök då tjänsten redan idag.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se