Junior Supporttekniker sökes till heltidsuppdrag!

Information om uppdraget

Har du läst IT på gymnasiet? Vill du arbeta som Supporttekniker? Då kan detta vara en tjänst för dig!
Vår kund hjälper andra företag effektivisera sina IT-miljöer genom att erbjuda högkvalitativa IT-drifttjänster. De söker nu en driven person med stort intresse för IT som vill börja sin karriär på ett litet bolag och ha möjlighet att växa inom bolaget. De är 7 personer på bolaget och fortsätter att växa. Du kommer främst att svara på frågor via telefon men det förekommer även kundbesök så det är viktigt att du är kommunikativ. Du kommer att jobba med bland annat infrastruktur, Windows, Asher m.m.

Tjänsten är ett konsultuppdrag hos vår kund med kontor i Centrala Stockholm. Uppdragslängden är på sex månader med chans till övertag av kund eller förlängning. Start i slutet av oktober. Arbetstiderna är vardagar 8-17.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har en gymnasial utbildning inom IT eller exempelvis från Nackademin. Du har ett brinnande intresse för IT och vill lära dig mer. Som person är du kommunikativ både över telefon och vid personligt möte med kund. Körkort är meriterande. Låter det som en tjänst för dig? Sök idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se