Untitled Document
Junior Projektledare / Administratör till ledande företag

Har du förmågan att starta och slutföra projekt och uppgifter och är på jakt efter nästa utmaning i din karriär? Vi söker dig som trivs med variation i ditt arbete och är bekväm med att fatta egna beslut.

Om företaget

Företaget är en ledande aktör inom fiber, byggnation, installation och underhåll av fibernät. De arbetar med flera av landets största fibernät. Företaget är inne i en expansiv fas och söker därför medarbetare som vill vara en viktig del i deras expansion.

Arbetsuppgifter

Som junior projektledare ingår du i ett team med andra projektledare där ni tillsammans koordinerar och designar fiberleveranser. Du arbetar i ett flöde tillsammans med dina kollegor och er avdelning är sambandscentral för leveransen av fiberutbyggnaden. Rollen är mestadels placerad på kontoret men också ute på fältet och innebär därför att du har förmåga att se helheten och hålla i många trådar samtidigt som du arbetar administrativt. För att skapa dig förståelse och kunskap kring arbetet av fibernät kommer du att ingå i ett team med kompetenta kollegor där stöttning och vägledning finns tillhanda. På sikt finns det mycket goda utvecklingsmöjlighet.

Formella krav

• Avslutad gymnasieutbildning
• Tidigare arbetslivserfarenhet inom service-, kontor- eller administration
• Tidigare arbetslivserfarenhet inom anläggning och/eller vatten och avlopp är mycket meriterande
• Du talar och skriver obehindrat på svenska
• Goda datorkunskaper
• Tidigare arbetslivserfarenhet inom bredband/internet/telekom/fiber/koppar ses som meriterande

Vi tror att du som söker tjänsten har lätt för att arbeta med olika typer av människor. Du är duktig på att hantera hög arbetsbelastning samt vet hur du ska driva dina egna processer framåt. Du har förmågan att agera snabbt och är bekväm med att fatta beslut och agerar utifrån dessa. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet, kommunikation och att du trivs i ett högt tempo.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, Sundbyberg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/.

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan

Sökord: Nätdesigner, projektledare, administration, administratör, fiberkoordinator, junior projektledare, teknik, projektering, projektör, projektledning, fiber, nät, CAD, telekom, entreprenad, koppar, internet, bredband, Stockholm, heltid

Uppdragstyp
Konsultuppdrag

Rekryterare
Nina Wålstedt

Område
Teknik

Platser
1

Ort
Stockholm

Om Bravura

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.


Inget jobb för dig? Ingen fara - du kan registrera dig förutsättningslöst hos oss för att hålla koll på nya tjänster och för att vara tillgänglig i vår kandidatdatabas.

Ansök nu!

Junior Projektledare / Administratör till ledande företag !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

. .

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Användarvillkor som gäller när du använder vår webbplats.

Jobbrekommendationer