Untitled Document

JUNIOR MJUKVARUUTVECKLARE INOM INBYGGDA SYSTEM
Vilka av punkterna nedan triggas du av? • Mjukvaruutveckling i C • Inbyggda system • Hårdvarunära • Lödning • 3D-skrivare • Kul på jobbet Om svaret är ALLT så kan du vara den vi söker!!! Wematter utvecklar 3D-skrivare och har med sin innovativa teknik flitigt omnämnts i media de senaste åren. Nu senast i Ny Teknik, läs mer nedan! http://www.nyteknik.se/industri/plast-halverar-vikten-men-klarar-belastning-6853717

Om företaget
På Wematter tror vi på att vår 3D-skrivare är första steget till den nya industrin där lokal produktion är vägen till en hållbar framtid. Det gör att vi bygger en 3D-skrivare för människor i framtidens industri, som är moln-, laser- och fiberarmerad för att bygga produkter med hög hållfasthet och unika egenskaper. Det viktigaste för oss är att bygga ett hållbart företag som kommer minska resursåtgången på planeten och göra det med respekt för individen, samtidigt som vi möjliggör att kunna tillverka vad som helst framför dina ögon! På Wematter är kulturen viktig och därför behöver du känna igen dig i det vi står för. Vi är pionjärer som bryter ny mark, både för individen och kunden, och vi som jobbar på Wematter är alla individuellt viktiga banbrytare. Hållbarhet är en kärnfråga för både ett långsiktigt företag och medarbetare, och det visar vi genom respekt; för naturen, för individen och för varandra. Våra arbetstider är flexibla och fria, eftersom vi vill ha harmoni och balans mellan arbete och fritid, och det innebär att alla har stort eget ansvar för sitt arbete. När du jobbar på Wematter är det viktigt att du kan leva utanför jobbet men att du också kan och vill ha kul med oss. Hos oss kan du känna dig trygg med dig själv genom att vi visar varandra respekt och det visar vi även mot kunder, leverantörer och medmänniskor.

Dina arbetsuppgifter
Som mjukvaruutvecklare inom inbyggda system på Wematter kommer du att få insyn i helheten! Du får ta ansvar, vara kreativ och komma med input. Ditt jobb kommer verkligen att göra skillnad för företaget i stort! Du jobbar med själva hjärtat i Wematters maskiner. Det innebär att du tillsammans med teamet har ansvar för att vidareutveckla mjukvaran samt delvis hårdvaran i Wematters inbyggda system. Rollen innefattar arbete med hårdvarunära programmering men även stödprogramvara. Idag kör vi en plattform som baserar sig både på Analog Devices DSP och en Linuxbaserad dator, men planerar att migrera till en ARM Cortex-M7-baserad plattform för de realtidskritiska delarna. Du kommer att jobba med: • Programmering i C • Algoritmutveckling av framförallt regleralgoritmer • Mjukvaruintegration och systemverifiering • Felsökning av både mjuk- och hårdvara Din passion för inbyggda system, hårdvarunära programmering och mekatronik kommer att vara en stor tillgång i tjänsten som mjukvaruutvecklare. På Wematter kommer vi att ge dig stort ansvar och möjlighet att påverka din egen och företagets utveckling.

Din profil
Att du har en utbildningsbakgrund med relevant inriktning (Y, D, ED eller liknande) ser vi som en grundläggande förutsättning men det Wematter värdesätter är din faktiska kunskap. För att leverera och ha kul på jobbet behöver du ha: • Goda kunskaper i C • Erfarenhet av inbyggda system • Erfarenhet av elektronikutveckling, lödning och mönsterkort • Förmågan att kunna jobba iterativt och målfokuserat Vi ser det som ett stort plus med erfarenhet av något av följande: • Elektronikutveckling • C++ • VisualDSP++ • ARM Cortex-M3, M4 eller M7 Wematter kommer att ge dig stort ansvar och möjlighet att påverka din egen och företagets utveckling. Din förmåga att vara flexibel och det faktum att du trivs i en expansiv och föränderlig miljö gör att du passar väl in i hur vi arbetar på Wematter. Vi sticker inte under stolen med att vi är drivna, vi siktar högt och tar gärna initiativ. Allra viktigast är ändå vår gemensamma nyfikenhet, vår vilja att lära och vår strävan efter att utvecklas som individer och som team.

Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar Wematter med Skill. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult på Skill, Elise Karlborg, 013-473 20 64 alt elise.karlborg@skill.se Tillsvidareanställning på Wematter, heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk. 
JUNIOR MJUKVARUUTVECKLARE INOM INBYGGDA SYSTEM !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer