Junior läkemedelsoperatör sökes!

Information om uppdraget

Är du tekniskt intresserad, har ett intresse för läkemedelsbranschen och vill jobba som operatör? Jobbar du effektivt och snabbt samtidigt som du är mycket noggrann? Då har vi tjänsten för dig!
För kunds räkning söker StudentConsulting flera läkemedelsoperatörer till företagets tablettillverkning. Företaget är ett välkänt läkemedelsföretag beläget i Årsta som tillverkar och packar en mängd olika läkemedel till hela världen.

I rollen som Läkemedelsoperatör är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att tillverka tabletter där du inom granuleringen väger upp råvaror, satsar, granulerar och maler dem samt övervaka torkning och slutblandning. Inom Slagningen är dina huvuduppgifter riggning/passning av tablettmaskiner, uppstart vid ny produkt samt sanering av maskiner och processrum. Arbetet bedrivs i 2-skift och frivilligt nattskift.

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men arbetar ute hos vår kund. Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande!

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som tycker om att ha ett eget ansvarsområde, men även gillar att samarbeta med andra. Du ska vara noggrann och stimuleras av att nå mål och med hög kvalitet på arbetet. Vi jobbar med att ha hög fokus på förbättringar och effektiviseringar. Därför söker vi en person som har god initiativförmåga, förmåga att jobba självständigt. Att leverera tabletter till rätt kvalité och i tid till kund är tydliga mål för oss. Det viktigaste för oss är inte vad du har gjort tidigare, utan det viktigaste är att du har rätt inställning, vilja och engagemang.

Vi ser gärna att du:

•är tekniskt intresserad och vilja att lära dig tillverka läkemedel

•gillar att bli coachad för att uppnå goda resultat

•har förmåga hantera flera saker samtidigt

•har en personlig mognad och social förmåga att kunna arbeta i team med olika sorters människor

•behärskar god svenska i tal och skrift

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!

Sökord: Operatör, Operator, Processoperatör, Proess operator, Produktion, Industri,