• Anställningstyp: Heltidsanställd
  • Plats: SE-Sweden - Lund

Junior DevOps-utvecklare
Jobbeskrivning

Referensnummer: 2038

Vi söker dig som gillar vara med där det händer. Trivs du bäst när du får blanda kodande och nyutveckling med drift och runt omkring-grejer? Då tror vi att du skulle älska rollen som DevOps-utvecklare hos oss!
Som DevOps-utvecklare i Axis Connect teamet så kommer du göra allt från att skriva kod och tester till att fundera och fila på sätt att förbättra och förenkla våra utvecklingsprocesser.
Söker du en utmanande roll där du får arbeta med den senaste tekniken inom cloud? Då detta rollen för dig.
Du kommer att ingå i ett team som bygger molnlösningar för vår nya tjänsteplattform, du kommer därmed hjälpa oss att föra videoövervakning in i molnet. Du och ditt team kommer att jobba tätt tillsammans med andra delar av Axis för att skapa de bästa lösningarna för våra kunder.

Vi har också regelbundna Innovation Days där vi har extra mycket fokus på disruptiv innovation för att hitta nya affärsmöjligheter. Du kommer att vara en del av ett starkt agilt team med engagerade kollegor som alltid är öppna för nya tankar och idéer. Kreativitet och innovation uppmuntras alltid och ditt arbete kommer att ha stor inverkan på våra lösningar och vårt erbjudande.

AXIS Connect är AXIS Communications nya Internet of Things plattform som körs i Amazon där vi har krav på oss att hantera miljoner av kameror, så det ställs höga krav på robusthet, stabilitet, responstider, loggning, monitorering och säkerhet. AXIS Connect är byggt på en microservice arkitektur i molnmiljö och vi använder följande teknologier för att uppnå det C#, Go, node.js, Angular, Python, Elastic Stack och Docker. Vi använder främst Linux-servrar och nyttjar Amazon Web Services (AWS) för vår deployment.

Vi bygger för framtiden så följande är väldigt viktigt för oss: kvalitet, testbarhet, kontinuerlig integration och kontinuerlig leverans.

VEM LETAR VI EFTER? 
Vi tror att du är en driven person. Som person är du strukturerad, ansvarstagande och du gillar att interagera med kollegor. Vad gäller utvecklingen så tror vi att du brinner för DevOps, skripting, databashantering och avancerad problemlösning.

Vi ser också att du som person är proaktiv samt trivs med att ta egna initiativ och har uthålligheten som krävs för att implementera lösningar och känner ansvar för att dessa fungerar. Din sociala förmåga gynnar samarbetet med såväl interna som externa intressenter. För tjänsten kräver vi även goda skriftliga och verbala kunskaper i svenska och engelska.

Du är en person som tycker om att jobba i en agil miljö där saker och ting går snabbt.

Är du intresserade av ny teknik och utmanande problemställningar är detta den rätta tjänsten för dig. Om Axis Communications
Ständigt nyskapande

Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi har givit miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Med hjälp av 75 000 partner i 179 länder har vi levererat en rad banbrytande produkter och många branschgenombrott. Och vi ser fram emot att bana väg för många fler.
Junior DevOps-utvecklare !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer