Julkortssorterare sökes kvällstid!

Information om uppdraget

Du glömmer väl inte skicka ett julkort till mormor i år? Under en intensiv period i december finns möjligheten att dryga ut studentkassan, och få en meriterande arbetslivserfarenhet! Vi har jullovsjobbet för dig!
Nu söker vi dig som vill jobba med att sortera julkort i Göteborg mellan 11-22 december. Få dagar - men många julkort som ska skickas ut medför att vi nu ska rekrytera in mycket personal.
För att vara aktuell för tjänsten ska du kunna arbeta hela perioden 11-22 december under kvällstid, vardagar kl16-23.

Du kommer arbeta tillsammans med många andra. Arbetsuppgifterna består främst av att sortera julkort, men kan också innebära att du får jobba på olika stationer på terminalen, som är belägen i centrala Göteborg.
Arbetstiderna kommer att vara förlagda kvällstid mellan kl16-23.

Du kommer både vara inbokad på schema via StudentConsulting men uthyrd till Post Nord.

Kunskaper för uppdraget

För att du ska vara aktuell för tjänsten måste du ha fyllt 18 år och ostraffad sedan tidigare.
Som person ser vi att du är noggrann men ändå effektiv. Arbetet är fysiskt krävande på så vis att man står många timmar per arbetspass. Dock förekommer inte tunga lyft. Arbetsuppgifterna är monotona och det är därmed viktigt att du under ditt arbete fortsätter att hålla fokus och göra ett bra arbete.

Är du den vi söker? Vi jobbar löpande med urval och intervjuer.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se