IT-tekniker till framtida uppdrag

Information om uppdraget

Är du i början av din karriär inom IT? Kanske tog du examen eller studenten nyligen, eller har jobbat några år men känner att det är dags för nästa steg? Vi söker framtidens talanger för våra kunders räkning!
StudentConsulting söker nya IT-talanger som vill ha nya utmaningar i Göteborgs-regionen. Hos oss kan du hitta nästa steg i karriären!

Vi söker dig som vill arbeta som IT-tekniker, nätverkstekniker, support-tekniker eller liknande i första hand. Våra kunder söker kandidater med olika kunskapsområden och erfarenheter.

Vi söker kandidater till både konsultuppdrag och rena rekryteringar på heltid. Uppdragen börjar löpande och har vanliga kontorstider som regel.

Kunskaper för uppdraget

Är du serviceminded, pedagogisk och hjälpsam? Har du utbildning inom IT och vill bidra till fungerande IT-drift? Ja men då så!

Lämna din intresseanmälan genom att registrera ditt CV så kontaktar vi dig för en avstämning när vi har ett passande uppdrag! Vill du veta mer om dina personliga kompetenser?

Genom att ansöka denna tjänst erbjuds du kostnadsfritt att via StudentConsulting.se göra tre olika tester. När du genomför dessa tester får du en skriftlig rapport på ditt resultat. Denna kan du med fördel använda vid andra jobbansökningar för lyfta fram dina unika kompetenser. Dessa tester kan du göra när som helst när du loggar in på vår hemsida och är helt frivilligt.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se