IT-tekniker sökes till växande företag!

Information om uppdraget

Har du erfarenhet av att arbeta som IT-Tekniker? Har du även en administrativ ådra? Då har vi tjänsten för dig – sök omgående!
Vår kund är ett mellanstort familjeföretag som arbetar med lyftredskap och lyftanordningar för svensk industri. Vår kund har kontor i fem svenska städer och söker nu en till IT-tekniker till Stockholmskontoret.

Tjänsten innebär huvudsakligen att vara support gentemot användarna av företagets IT-system, i huvudsak iScala, CRM, Liftmeapp och i förekommande fall Pagero, Palette, Qlikview. Tjänsten innefattar även användaradministration.

Arbetsuppgifterna kommer bland annat att innefatta:

- Arbete med iScala, CRM, Palette, Pagero samt projektledning av dess integrationer och uppgraderingar
- Testledare och samordnare för konsultinsatser iScala, CRM, Palette, Pagero, LiftMeApp.
- Skapande av användarkonton, licenshantering och register- och användaradministration för tex AD, telefoni, Office365, iScala, CRM
- Inventering, logistik och installation av androidplattor, telefon och PC-utrustning inklusive återkallande av utrustning
- Användarutbildning samt support
- Samt övrigt förkommande uppgifter på avdelningen

Tjänsten är ett konsultuppdrag hos vår kund med kontor söder om Stockholm. Uppdragslängden är på sex månader med chans till övertag av kund. Arbetet bedrivs under kontorstider med möjlighet till viss flex.

Kunskaper för uppdraget

Du som söker tjänsten har minst gymnasieutbildning, gärna inom IT/teknik. Vi söker dig som tidigare har erfarenhet av att arbeta som supporttekniker tidigare. Du bör ha tidigare erfarenhet av:
• Felsökning i Windows (programvaror, hårdvara, nätverk)
• Kunskaper om nätverk, TCP/IP, DNS, switchar & routrar.
• Användaradministration i ActiveDirectory (AD).

Det är meriterande om du erfarenhet inom följande:
- Windows Server administration & ActiveDirectory
- Programmering/scriptning, framför allt i PowerShell.
- Linux/Unix - Office365, Sharepoint online.
- SQL-databaser

Som person har du ett brinnande intresse för IT. Du tycker om att hjälpa andra och har du en pedagogisk och administrativ förmåga. Meriterande om du har B-körkort. Låter detta som dig? Tveka inte att söka redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se