Invoice controller sökes omgående till välkänt försäkringsbolag!
Job Description

Information om uppdraget

Har du intresse för ekonomi och siffror och vill foten på ett stort företag? Har du tidigare arbetat med fakturor och är en noggrann person? Då har vi tjänsten för dig!
Nu söker vi för kunds räkning en Invoice controller. Vår kund är ett av Sveriges största försäkringsbolag med kontor i centrala Stockholm. I denna roll kommer du att tillhöra avdelningen IT-finance och dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

- Fakturahantering
- Budgetvalidering
- Dialog och avstämning med budgetägare

Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men arbetar hos vår kund på deras kontor i centrala Stockholm. Tjänsten kommer starta omgående, så fort vi har hittat rätt person, och löper till årsskiftet med chans till förlängning. Det är en heltidstjänst och kontorstider tillämpas.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har studerat ekonomi på som lägst gymnasienivå. Det är meriterande om du tidigare har arbetat på kontor med fakturor, ekonomi eller andra administrativa arbetsuppgifter. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av Microsoft Dynamics AX eller någon annan typ av ekonomisystem. Du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift. Som person är du nyfiken, snabblärd och noggrann samt en teamplayer. Låter det här som något för dig? Ansök då idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!