Intresserad av jobb inom ekonomi eller administration?

Information om uppdraget

Har du studerat inom ekonomi eller administration och är i början av din karriär? Vi söker dig som vill ta nästa steg i karriären för framtida uppdrag!
StudentConsulting söker för våra kunders räkning nu dig som är intresserad av tjänster inom administration eller ekonomi till framtida uppdrag. Vi söker dig som vill arbeta som ekonomiassistent, administratör, koordinator/samordnare eller liknande. Våra kunder är verksamma inom olika branscher och det finns uppdrag på såväl heltid som deltid framöver. Arbetstider är generellt på dagtid vardagar, men kan variera. Detta gäller främst konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbetar ute hos våra kunder runt om i Göteborgsområdet. Tillsättning sker löpande under hösten.

Kunskaper för uppdraget

- Minst gymnasieutbildning, gärna inom ekonomi eller administration som utbildningsbakgrund
- Du får gärna ha erfarenhet från ekonomi, administration, reception, kundtjänst eller liknande
- Goda kunskaper i Office-paketet, främst Excel

Det är meriternade om du har affärssystem-vana. Som person ser vi att du är driven, flexibel och villig att lära! Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter samt är noggrann och strukturerad i ditt arbete.

Kan detta vara något för dig? Lämna din intressenanmälan redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se