Intresseanmälan för korttidsvikariat inom grundskolans vikariebank - Höstterminen 2017


Arbetsplatsbeskrivning

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Med över 21 500 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 18 förvaltningar. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med att påverka?

Tillsammans gör vi skillnad!
Grundskoleförvaltningens övergripande uppdrag är att ge alla Malmös elever samma möjligheter att lyckas i skolan och nå goda resultat. Förvaltningen ska även skapa de bästa förutsättningarna för de medarbetare som möter våra elever och deras vårdnadshavare. Oavsett arbetsuppgifter så innebär ett arbete i grundskoleförvaltningen att göra skillnad för våra 24 000 elever. Tillsammans med 4 600 kollegor kan du vara med i skapandet av framtidens skola.


Arbetsbeskrivning

För att hantera korttidsvikariat inom grundskoleförvaltningen använder vi oss av systemet Vikariebanken® som omfattar grundskola, förskoleklass, särskola och fritidshem för utbildningsområdena Väster 1, Väster 2, Öster, Söder, Norr, Innerstaden samt Samordning och Stöd.

Skolorna kan via systemet snabbt boka vikarier. Som vikarie anger du själv vilka dagar och tider du har möjlighet att arbeta. När ett kortare vikariebehov uppstår bokas du direkt genom systemet via antingen mejl, SMS eller i Vikariebankens® App.

Observera att alla tillsvidaretjänster inom grundskoleförvaltningen samt längre vikariat utannonseras på www.malmo.se/jobb.


Kvalifikationer

Till grundskolans vikariebank söker vi främst dig som är utbildad eller studerar till lärare, förskollärare, fritidspedagog, barnskötare eller har annan akademisk utbildning.

Vi värdesätter erfarenhet från arbete med barn och unga.

Vi söker dig som har intresse för arbete med barn och unga samt har pedagogisk förmåga. Du ska vara flexibel, ansvarsfull, initiativrik och ha hög samarbetskompetens.

För att vara aktuell som lärarvikarie behöver du ha en högskole/universitetsutbildning eller studera på högskola/ universitet och vara beredd på att undervisa i alla ämnen. Som barnskötare och elevassistent vill vi att du har erfarenhet av att arbeta med barn och unga.

En förutsättning för att få arbeta som vikarie inom grundskolan är att du visar upp ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Beställ utdraget från belastningsregistret direkt då du gjort din intresseanmälan då det tar cirka två veckor att få utdraget.

Vi behöver det utdrag som gäller för skola, förskola och barnomsorg. Beställ det här:
https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4425-skola_forskola_barnomsorg-belastningsregistret1/

Det är sedvanlig rekryteringsprocess som gäller även för sökande till grundskolans vikariebank. Det innebär att det är först efter godkänd intervju, uppvisande av giltigt utdrag från belastningsregistret samt goda referenser som man får inloggningsuppgifter till Vikariebanken®.

Om du arbetar eller tidigare har arbetat i Malmö stad tas alltid referens från senaste chef i Malmö stad.


Endast fullständig intresseanmälan hanteras (angiven arbetslivserfarenhet, utbildningar samt personligt brev).


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Timavlönad

Löneform: Timlön.

Antal platser: 50

Ansökan
Ansök senast: 2017-11-30

Referensnummer: 171-17-0655

Kontaktpersoner

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Om oss

Det är här det händer!
Malmö växer kraftigt och nästan hälften av alla Malmöbor är under 35 år. För oss är det viktigt med möten, mångfald och möjligheter för att skapa framtidens Malmö. Visste du att vi söker över 2000 tjänster varje år och har över 400 olika yrken? Vi tror att du som söker dig till oss vill vara med och bygga vidare på en av Sveriges mest dynamiska städer. #Malmö

Väx med din uppgift
Malmö stad är en av de största arbetsgivarna i Skåne och alla medarbetare påverkar och formar Malmös framtid varje dag. Det handlar om att tillsammans skapa välfärd och hållbar utveckling genom arbete inom förskola, fritid, skola, äldreomsorg, verksamhet för personer med funktionshinder, miljö-, trafik-, bostads- och stadsplanering, kultur, socialtjänst och många andra områden.

Genom att arbeta i Malmö stad får du möjlighet att arbeta med hållbar samhällsutveckling och därför tycker vi att vi kan kalla oss framtidens arbetsplats. Som medarbetare hos oss blir du en samhällsbyggare som gör skillnad!

Med Malmöborna i fokus
Gemensamt för alla verksamheter är att ge Malmöborna service av hög kvalitet. Det ställer krav på organisationen. Omvärlden förändras i allt snabbare takt. Vi måste ständigt vara beredda att ifrågasätta, förnya och utveckla vår organisation och våra verksamheter till nytta för Malmöborna. Våra värderingar bygger på människors lika värde, med Malmöbon i fokus.

Nyfiken på hur det är att jobba hos oss?
Följ oss på Instagram @jobba_i_malmostad En ny medarbetare tar över kontot varannan vecka och berättar själv hur det är att jobba i Malmö stad. Du kan också gå in och läsa mer på www.malmo.se/jobbaimalmostad


Intresseanmälan för korttidsvikariat inom grundskolans vikariebank - Höstterminen 2017 !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer