Untitled Document

Interim Business Controller

Systeminriktad controller till tillväxtbolag i Stockholm

Vi söker för vår kunds räkning en Interim Business Controller till deras Skandinaviska affärsenhet som består av fyra affärsenheter och är verksamt i alla nordiska länder samt Baltikum. Denna roll är en unik möjlighet att gå med i ett dedikerat team på ett företag som är positionerat för fortsatt tillväxt. Du kommer att ingå i en grupp av Business Controllers och kommer ta ansvar för analyser och rapportering för en eller flera av affärsenheterna. Rollen är baserad i norra Stockholm och kommer att kräva en del resor inom Sverige och utomlands.

Dina arbetsuppgifter
Som Business Controller kommer du aktivt att stödja de olika affärsenheterna i diverse projekt med analytisk och teknisk kompetens. Du kommer att vara stöd till organisationens finansavdelning, Financial Controllers samt andra beslutsfattare både med löpande analyser och med prognoser om framtida utveckling. Du ansvarar också för budgetprocessen och deltar ur ett finansiellt perspektiv vid implementationer av nya system.

Din bakgrund
Vi söker dig som har en akademisk examen i datavetenskap, teknik eller företagsekonomi och minst 5 års erfarenhet från relevant befattning. Vi ser att du har avancerad förmåga att bygga datamodeller, samt att snabbt manipulera data och utföra analyser med hjälp av kalkylprogram och presentationsprogram. Utöver detta är du en avancerad användare av Microsoft Excel och det är meriterande om du har kunskaper i andra BI-system som QlikView. Vi ser även att du har stark förståelse av finansiella nyckeltal och grundläggande redovisningsprinciper. Du har förmåga att skapa lättförstådda rapporter och brinner framför allt för att leverera resultat.

Din profil
Som person är du engagerad och ansvarstagande. Du har en målinriktad och optimistisk inställning till ditt arbete; är motiverad och ambitiös. Du är en affärsinriktad relationsbyggare och en stark problemlösare. Denna roll kräver mycket god förmåga att kommunicera i tal och skrift på både svenska och engelska; samt en utmärkt kommunikations- och presentationsteknik.

Ansökan
Är du den vi söker? Tveka inte att skicka in din ansökan (CV och personligt brev i ett dokument) Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Ulrika Lind tel. 070-450 60 04. Urvalet kommer att ske löpande, ansök därför redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!Jobbrekommendationer