Installationstekniker sökes till Nacka!

Information om uppdraget

Har du ett intresse för installationer och service? Då kan det vara dig vi söker!
Just nu söker vi installationstekniker till vår kund. Kunden är en ledande nordeuropeisk leverantör av tekniska tjänster till infranetbranschen - kritisk infrastruktur som redovisas inom segmenten Power, Communication samt Other - med verksamhet främst inriktad på Norden, Polen och Tyskland.

Vi erbjuder genom vår kund anställning i ett spännande projekt i Nacka inom installation, integration och service inom bland annat audio-video och telesystem för Sveriges domstolar, luftfartssystem, flygplatsteknik, militära system och transmissionsteknik. Arbetet utförs huvudsakligen i Stockholmsområdet men även i andra delar av landet vilket gör att du periodvis kommer att få resa till andra orter.

Tjänsten innebär att man kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till kund vår kund. Urval sker löpande och tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.

Kunskaper för uppdraget

Du som söker har en 3-årig gymnasiekompetens med teknisk inriktning. Du gillar att jobba självständigt såväl som i team.

Det är meriterande om du tidigare arbetat med installationer, integrationer eller service men det är inget krav. Elkompetens är önskvärt då vi utför enklare eljobb i samband med övriga installationer. Datorvana är ett måste.

Goda kunskaper i svenska och engelska samt B-körkort krävs.

Grund för anställning är godkänd registerkontroll/säkerhetsprövning.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se