Innesäljare/säljare sökes inför kommande uppdrag!
Job Description

Information om uppdraget

Är du glad, positiv och social? Vill du arbeta med försäljning? Då du kan du vara den vi söker för kommande säljuppdrag!
Nu söker vi dig som vill arbeta med försäljning, både som innesäljare och säljare. Du får gärna ha tidigare erfarenhet sedan tidigare, men vi lägger stor tyngd på din personlighet.

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings och bemanningsföretag som är specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sitter på kontakterna med några av Sveriges största och mest spännande bolag men även mindre och mer nischade företag inom många olika branscher.

Exempel på arbetsuppgifter kan bland annat innefatta:

• Nykundsbearbetning
• Merförsäljning
• Kundvård
• Kundbesök
• Diverse administrativa uppgifter

Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men arbetar ute hos någon av våra kunder på deras kontor i Stockholm. Tjänsterna kommer med fördel vara på heltid.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har minst en gymnasial utbildning. Som person är du positiv, målmedveten och har en säljande personlighet. Du har en god social kompetens och trivs att arbeta i en miljö med stundvis högt tempo. Du tycker även att det är roligt att arbeta med telefonen som främsta arbetsverktyg. Har du tidigare arbetat med service och kunder är det meriterande. Vidare är du driven, flexibel och ser möjligheter till förbättringar. Låter det här som något för dig? Ansök då omgående!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!