Untitled Document
Innesäljare till CANEA

Är du en positiv person som vill vara en del av ett expansivt bolag med en stark säljkultur och med höga ambitioner? CANEA söker nu ytterligare en person till deras deras härliga och glada team av säljare där du får bidra med ditt eget driv och engagemang!

Är du den vi söker? Skicka då in din ansökan redan idag!  

Tjänstebeskrivning
Som Innesäljare kommer din uppgift vara att öka marknadens kännedom om CANEA:s produkter och tjänster inom affärsområdet Utbildning och du arbetar i nära samarbete med säljledningen och övriga medlemmar i teamet.  Arbetet är omväxlande och du kommer arbeta med både nya och befintliga kundkontakter, ta hand om förfrågningar och bokningar, boka säljmöten, följa upp leads från seminarier, mässor och utbild­ningar, ta fram offerter och delta i marknadskampanjer.

Vem är du? Vi söker dig som har ett starkt driv och förmågan att arbeta med långsiktiga kundrelationer. För att lyckas i rollen behöver du ha tidigare erfarenhet av försäljning och då gärna tjänsteförsäljning mot B2B.  Du är lättlärd och förstår både de produkter och tjänster CANEA säljer samt hur dessa kan hjälpa kunden i deras verksamhet. Vidare behöver du vara förtroendeingivande och har ett starkt kundfokus.

För att bli aktuell för tjänsten behöver du behärska det svenska och engelska språket i både tal och skrift samt ha goda IT-kunskaper.

Övrig information Ovanstående är en rekrytering med anställning hos SW:s kund. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Tomas Bogren, 031-333 54 84.


CANEA är ett bolag som är under stark och stabil organisk tillväxt. Vi erbjuder marknaden och vår stora kundbas en tjänste- och produktport­följ inom Management Consulting, Utbildning och IT. Vi verkar över hela Sverige med en global närvaro i över 20 länder via affärspartners.

Som medarbetare på CANEA ingår du i en vinnande och växande organi­sation med många nöjda kunder och gott rykte på marknaden. På CANEA uppmärksammas du som individ, och är med och bygger din och CANEAs framtid. Mer information om oss hittar du på www.canea.se 


Om Oss+

Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag med mänskligt fokus och ett nyfiket engagemang! Du ska anlita oss för att vi känner den du söker. Vi frågar därför vet vi.

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.

Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vi frågar därför vet vi. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer rätt person att arbeta på rätt plats och då kommer alla att lyckas.Innesäljare till CANEA !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer